Natalia123 Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Witam, Czy mógły mi ktos powiedzieć (łopatologicznie) bo zbyt biegła nie jestem jak zmienic tekst "oczekiwanie na dostawę" na np niedostepny ?? Będę bardzo wdzięczna za pomoc i z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 W zapleczu sklepu lokalizacja -> tłumaczenia : tłumaczenie strony sklepu i wybieramy j. polski. Szukamy product-list .. i mamy możliwość wprowadzenia / zmiany tłumaczenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Natalia123 Posted November 6, 2014 Author Share Posted November 6, 2014 W zapleczu sklepu lokalizacja -> tłumaczenia : tłumaczenie strony sklepu i wybieramy j. polski. Szukamy product-list .. i mamy możliwość wprowadzenia / zmiany tłumaczenia. Dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Natalia123
Witam,
Czy mógły mi ktos powiedzieć (łopatologicznie) bo zbyt biegła nie jestem jak zmienic tekst "oczekiwanie na dostawę" na np niedostepny ??
Będę bardzo wdzięczna za pomoc i z góry dziękuję
2 answers to this question
Recommended Posts