oneho Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Zdravím Vás. Chcem Vás poprosiť o radu. Požiadal som si o testovací hosting u iného poskitovateľa, nakoľko hosting kde mám ostrý eshop mám pocit že nefunguje korektne. Preniesol som eshop aj DB na ten testovací. Zmenil prístup k DB a upravil adresy v .htaccess. No ak dám načítať URL z toho testovacieho hostingu tak mi nabehne eshop ostrý. Ak dám administráciu tak tá nabehne z testovacieho. Neviete mi poradiť čo treba ešte upraviť aby mi eshop ťahalo z toho testovacieho eshopu a nie ostrý??? Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 (edited) Zdravím, kontroloval jste i konfigurační soubory a zapsané URL cesty v DB? Pokud ne udělejte to. Jinak mi spíše připadá že to co popisujete je, že pokud se vám načetla administrace správně a frontend nikoliv tak vám jede ze smarty cache, proto doporučuji cache obnovit nebo promazat aby se vytvořily soubory šablony v cache nanovo. Hezký den přeji. Edited November 6, 2014 by XM4N (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneho Posted November 7, 2014 Author Share Posted November 7, 2014 smarty a všetko ostatné som premazal ako prvé. Už to však funguje. Problém bol v ceste ktorá je zapísaná v Nastavenia - SEO a URL. Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts