JacaJaca87 Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Hej! Używam Presty 1.6. Mam pytanie, w jaki sposób mogę ukryć / dezaktywować / usunąć formularz rejestracyjny ? Chciałbym, aby jedynym sposobem zapłaty były właśnie "szybkie zakupy". Czy jest to możliwe? Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 szablon default-bootstrap ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JacaJaca87 Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 używam szablonu z Leo Theme's. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Da się już wdrażałem takie rozwiązanie, z tym że w zamówieniach w jednym kroku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JacaJaca87 Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 A jak to mogę zrobić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatak Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Endriu wdraza takie rzeczy napewno nie za darmo wiec raczej niespodziewaj sie, ze ktos ci tu napisze rozwiazanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 używam szablonu z Leo Theme's. z uwagi na fakt żę to niestandardowy szablon, raczej będzie ciężko (bez możliwości wglądu w pliki, sklep). nie jest to żadna skomplikowana sprawa, ale wymaga analizy plików no i oczywiscie czasu na wprowadzenie zmian / przetestowanie ich itp jaki szablon? darmowy czy płatny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Endriu wdraza takie rzeczy napewno nie za darmo wiec raczej niespodziewaj sie, ze ktos ci tu napisze rozwiazanie Dokładnie robię to odpłatnie i nie żeby to była jakaś skomplikowana sprawa, jednak tak jak @vekia napisał potrzeba czasu, zaglądnąć w pliki i to na spokojnie zrobić, toteż nie jest droga modyfikacja i czasami lepiej jest komuś zapłacić i mieć spokój niż samemu nad tym dłuższy czas siedzieć i sie męczyć. Dlatego nie będę tutaj tłumaczył wszystkiego po kolei jak to wykonać, ale jeśli kolega sam dojdzie do rozwiązania i utknie na jakimś poszczególnym problemie to z chęcią tu na forum pomogę P.S Dawanie gotowców to tak jak dać komuś rybę a nie wędkę, chcesz rybę to do marketu rybnego przecież nie potrzebna ci wiedza na temat łowienia, chcesz wędkę to ją weź i wróć z pytaniem jak zawiązać haczyk, na pewno dostaniesz odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JacaJaca87 Posted November 5, 2014 Author Share Posted November 5, 2014 Hej! Poradziłem sobie z tematem w jakimś stopniu. Nie wiem tylko jak usunąć zbędną, lewą kolumnę ( kategorię ) w podsumowaniu zamówienia / płatności. Proszę o pomoc w tej kwestii . URL screen: http://zapodaj.net/images/b295fac378e01.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Screen nie działa możesz podać adres sklepu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JacaJaca87 Posted November 5, 2014 Author Share Posted November 5, 2014 Hmm, u mnie działa. Wstawie raz jeszcze. Adres sklepu: http://www.portretkup.pl . Kolumna "categorie" pojawia się w lewej części ekranu w 5 krokach w płatności kartą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Ja nie widzę tej kolumny, chyba że jest ona w jakimś dalszym kroku, jeśli chodzi o rejestracje to widzę że w miarę sobie poradziłeś jednak to nie jest to co ja robię podeślę ci link na PW to sobie zerkniesz na to co ja wdrażam. Generalnie to każdy kto zna chociaż podstawy css w twoim sklepie będzie mógł się zalogować czy utworzyć konto. Dodam jeszcze odnośnie Twojego sklepu, koszyk jest mało widoczny i nie jest przetłumaczony do końca oraz zmień sposób wyświetlania ceny zł z przodu kiepsko się prezentuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JacaJaca87 Posted November 5, 2014 Author Share Posted November 5, 2014 ten filmik mi pomógł . Wszystko już jest ok. Jesli klienci będą robili krok po kroku zakupy to na pewno się nie zalogują . Dzięki za wskazówki odnośnie koszyka. Przetłumacze go na dniach . Dzięki Wam, Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
JacaJaca87
Hej!
Używam Presty 1.6. Mam pytanie, w jaki sposób mogę ukryć / dezaktywować / usunąć formularz rejestracyjny ? Chciałbym, aby jedynym sposobem zapłaty były właśnie "szybkie zakupy". Czy jest to możliwe?
Pozdr
12 answers to this question
Recommended Posts