ArturRother Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Jak usunąć, usuniętego przewoźnika? Mam w Wysyłka>Przewoźnicy ustawione dwie metody wysyłki.1. Poczta Polska (Paczka)2. Poczta Polska (list)Sa one dobrze ustawione w zależności od wagi, wartości, kraju itp itd.Po złozeniu zamówienia do panelu admin wskakuje mi zamówienie z informacją o wysyłce. W tej informacji dodaje sie również przewoźnik "my carrier" Jak widać wskoczyła stara usunięta metoda wysyłki czyli krótko mówiąc usunięty przewoźnik. Jak go usunąć na stałe, aby sie nie pojawiał w tej informacji? Poniżej screen z ustawionych przewoźników w sklepie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Zaawansowane -> wydajność : wyczyść pamieć podręczną (po prawej, u góry) nie pomaga ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArturRother Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 Zaawansowane -> wydajność : wyczyść pamieć podręczną (po prawej, u góry) nie pomaga ? stawiam flaszkę dzięki przy starych zamóieniach zostało tak jak wyżej pisałem, ale przy nowych już nie ma tego przewoźnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matsu Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Mógłbyś dla pewności wywalić go jeszcze z tabeli bazy danych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts