V-l-K Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Ahoj,trošku mě zlobí Presta a cvičně jsem si na lokále ověřil, že v nové instalaci je vše OK.Tak jsem došel k rozhodnutí, ji reinstalovat i na serveru, ale nejsem si moc jist správným postupem.Zazálohuji SQLPrestu na serveru vymažu s výjimkou složky s obrázkamaNahraji na server novou Prestu a tu nainstaluji, včetně doplňkových modulůdo SQL nahraji zazálohovanou databáziJe to tak správně?Nerad bych tam znova nahrával ty obrázky nebo zadával ručně všechny produkty Díky V.edit:tak správný postup je:Záloha SQLPřejmenování složky s PrestouNahrání nové instalacePřesun složky původní složky IMG do nové, přesun souboru settings.inc.php (ze složky config) do nové instalace.+ přesun dalších upravených souborů - témata, moduly - do nové prestySpustit instalaci a na první obrazovce zaškrtnout Upgrade.Zbytek už je jen klikání na NEXTToť vše. Pokud nedojde k nějakému problému, tak se sql zpět nahrávat nemusí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts