amatormedya.net Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Merhabalar.bakıyorum herkes kurulum step 2 de yardım alamamıs.bende oyle.klasor ve altlarını 777 yapmama ragmen step 3 e gecemiyorumlutfen yardım Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 biraz daga açıklayıcı yazarmısın, yardımcı olalım. mümkünse ekran görüntüsünü gönderebilirmisin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Mrb;PHP sürümü nedir acaba? 5.2.2 de 64 bit makinalarda bu hata oluyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaqo999 Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Cpanel (yada plesk hangisini kullanıyorsan) izin verip bir de öyle dene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrhm Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Merhabalar.bakıyorum herkes kurulum step 2 de yardım alamamıs.bende oyle.klasor ve altlarını 777 yapmama ragmen step 3 e gecemiyorumlutfen yardım------------------------------------------------------------------------------------------------------------Sorununuz...Merhaba..PrestaShop Gereksinimi:PHP 5.0 ÜstüMysqL 5.0 ÜstüApache(UNİX) 2.1 ÜstüLinux veya Windows RessellerSanıyorum ki Gereksinimlerin Dogru Sorunun Gereksinim Degil1. deki ------------------------------------/config /tools/smarty/compile/sitemap.xml------------------------------------Bunların Sadece Dosyalarının CHMOD unu 777 Yap2. deki-----------------------------------/img/mails/modules/themes/prestashop/lang/translations/upload/download----------------------------------Bunların Hem Dosyalarını Hemde İçinde Bulunan Klasorlere CHMOD unu 777 Yap !!!Asagıdaki Güncelle Dügmesine Basmayın.. Cünkü O Dogru Bir Güncelleme Yapmaz Sizi Yanıltır..www.siten.com/installyeniden gir ve bu asamayı geç ..!!Umarım Yardımcı Olmusmdur..PrestaShop DoctorSorularınızı bekliyorum.. 7/24 Destek Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnavut1903 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 selamlar,bende step2 de kaldım.bu bahsettiğiniz 777 'de nedir? step 2'de karşıma çıkan görüntüye aşağıdan bakabilirsiniz.yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Merhaba;FTP programınızla dosyalara yazdırma okuma gibi haklar tanımanız gerekiyor. google dan Chmod permissions gibi kelimelerle arama yaparsanız gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnavut1903 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 çok kolaymış yüklediğim dosyalardan KIRMIZI olanların "CHMOD" unu 777 yapmam gerekiyormuş sadece .Bu ne demek oluyor? şu demek oluyor1-FTP Cute programınızı açıyorsunuz2-Yukarıdaki resimde hangileri KIRMIZI ise (örneğin: /CONFIG) o klasörün üzerine gelip SAĞ tuşa tıklayıp en alttan ÖZELLİKLER / CHMOD 'a tıklayın3-İZİNLER kısmındaki 755'i 777 yapın BUKADAR ... bakalım hepsini yaptıktan sonra step3e geçebilicekmiyim... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnavut1903 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Allah Allahhhh /img/mails/translations bu 3'ünü 777 yapıyorum ama hâlâ onlarda hata veriyor (KIRMIZI görünüyor!)3. adım'a birtürlü geçemedim yaaa,sinir oldum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Merhaba;Alt klasörleri de 777 / dosyalarıda 666 yapmanız gerekiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrhm Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Sayın Arnavut;MerhabalarSorununuz…1. deki ——————————————————/config /tools/smarty/compile/sitemap.xml——————————————————Bunların Sadece Dosyalarının CHMOD unu 777 Yap2. deki—————————————————-/img/mails/modules/themes/prestashop/lang/translations/upload/download—————————————————Bunların Hem Dosyalarını Hemde İçinde Bulunan Klasorlere CHMOD unu 777 Yap !!!Asagıdaki Güncelle Dügmesine Basmayın.. Cünkü O Dogru Bir Güncelleme Yapmaz Sizi Yanıltır..http://www.siten.com/installyeniden gir ve bu asamayı geç ..!!Umarım Yardımcı Olmusmdur..PrestaShop Doctor Link to comment Share on other sites More sharing options...
sece02 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Sayın Arnavut;MerhabalarSorununuz…1. deki ——————————————————/config /tools/smarty/compile/sitemap.xml——————————————————Bunların Sadece Dosyalarının CHMOD unu 777 Yap2. deki—————————————————-/img/mails/modules/themes/prestashop/lang/translations/upload/download—————————————————Bunların Hem Dosyalarını Hemde İçinde Bulunan Klasorlere CHMOD unu 777 Yap !!!Asagıdaki Güncelle Dügmesine Basmayın.. Cünkü O Dogru Bir Güncelleme Yapmaz Sizi Yanıltır..http://www.siten.com/installyeniden gir ve bu asamayı geç ..!!Umarım Yardımcı Olmusmdur..PrestaShop Doctor Merhabalar,Ben de presta shop 1.3 kurmaya çalışıyorum ama başarılı olamadım. Konu ile ilgili olarak detaylı bilgi verip sizin gibi konu uzmanlarından yardım istemek amacı ile bir yeni konu açtım. Yardımlarınızı bekliyor ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.Konu linki aşağıdadır.Sevgi ve saygı ile dostçakalın.Link:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/43631/kurulum_ayar_ve_gncelleme/presta_shop_1_dot_3_dot_0_alpha_1_srm_kurulum_yardm/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EgeLee Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 PHP Ayarları (VIA Yazılım ile PHP Adminini Düzenle) PHP 5.0 veya Daha Sonraki Kurulumlar Dosyaları Yüklemek İçin İzin Verildi Var Olan Dosyalar ve Yeni Dosyaları Oluşturmak İçin İzinler Verildi GD Kütüphanesi Kuruldu MySQL Desteği Vardır Write permissions on files and folders: /config /tools/smarty/compile /sitemap.xml Dosyalara ve Alt Klasörlere Yazma İzni Ver /img /mails /modules /themes/prestashop/lang /translations /upload /download Seçmeli KurulumPHP Ayarları (VIA Yazılım ile PHP Adminini Düzenle) URLleri Açmak İçin İzin Verildi PHP Global Kayıt Seçeneğin Kapalı (Önerilen) GZIP ile Sıkıştırılmıştır(Önerilen) butun ayarlarım ok ama config kırmızı var bulamadim config dosyasını yardim pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
expertixs Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Valla arkadaşlar ben step 2 de takılı kaldım. Sistem uyuşması denilen yerdeyim ama dosyaları göstermiyor ve devam da edemiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
acemi mod Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 modul konfigure etmek istedim bu yazı çıktı ondan sonra hiç bir modul ekliyemedim prestashop 1.5.2.0 kullanıyorum yardımınızı bekliyorum. Kontrol: Bu modülü kullanmanız için, adres bilgileriniz belirlenmiş olmalı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Merhaba, Hangi modülde bu sorunu yaşıyorsunuz, genel anlamda hata açık aslında mağaza ayarlarına ya da kullanılan modülün konfigüre kısmına adres bilgilerini yazarsanız sorun çözülür sanırım. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emretezcan Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 /tools/smarty/compile klasörü içerisinde compile klasörü yok ve yazma izni haliyle veremiyorum. help meeee!!!! sürüm 1.4.4.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Bu tip sorunlar bazen benim başıma da geliyor...bu sorun genelde kullanılan hosting'ten kaynaklanıyor...Bu tip sorunları aşmak için sistemi localhost'a kurun sonra siteye aktarın... Aşağıdaki resimler localhost kurulumunu bilmeyen arkadaşlar için hazırlanmıştır... Program Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts