misiekkb Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Mam taki problem z Universal Analytics mianowicie konwersje są tylko na produktach płaconych PayPalem, natomiast nie ma przy płatności przelewem, płatnościach przez transferuj czy płatności przy odbiorze osobistym, z czego może to wynikać? Uaktualniłem moduł ganalytics do 1.8.2 nie chodziły nawet paypalowe, zgodnie ze wskazówkami na forum zainstalowałem ten moduł Universal Analytics Google pokazuje tylko konwersje z Paypala i to samo jest jak wpiszę kod ręcznie w header.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 jesli zaznaczysz universal analitycs zamiast klasycznego i w module i na koncie google to powinienes miec wszystkie konwersje w zakladce "E-commerce" Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekkb Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 Tak wiem o tym, ale tutaj konwersje pokazywane są tylko przy wybraniu płatności Payaplem, przy wybraniu innych metod płatności one nie są prezentowane przez googla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyxell Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Masz włączone w zakładce wydajność " Move Javascript to the end" ? jeżeli tak to ustaw na "nie" , wyczyść cache i smarty . Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekkb Posted November 5, 2014 Author Share Posted November 5, 2014 Dzięki za radę, sprawdzę i zobaczę co z tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts