sevendays Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Zdravim,mám klienta, který by potřeboval navýšení ceny dopravy jen u některých produktů.. má nastaveno nad 2 500,- tisíc je doprava zdarma. Ale jsou tam položky v řádech desítky, kdy by nad tim prodělal kalhoty. Takže by se jednalo o vyjímky. V praxi by to mělo fungovat jako v tomto obchodě:http://klecka.cz/growshop/Pestebni_media/Ostatni/BioBizz-coco-mix-50-l.html Věděli byste někdo něco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Udělal bych to dle váhovejch rozsahů, musel bys nastavit nějaký absurdní váhy a pro to absurdní dopravu Čili:Produkt 150kgDopravce "blabla" -> váhovej rozsah 150-150.1kg -> tolik a tolik peněz, samozřejmě u dopravce nastav, aby se nezobrazoval, pokud je mimo jeho rozsah Ale nevim, jestli se na to bude vztahovat ta doprava zdarma, zřejmě by to chtělo pak nějak obejít výjimkou pro dopravu, pro kterou dopravu doprava zdarma platí, takže vyřešit to zásahem do kodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted December 17, 2009 Author Share Posted December 17, 2009 Ahoj, no to by šlo, ale problém je ten, že on chce nad 2500,- dopravu zdarma (až na několik vyjímek) nevim, jak bych zvlášt nastavoval dopravu jen u těch vyjímek... dopravu mi to udělá poušálně na vše... takže jestli by dokázal někdo udělat zásah do kodu, tak jsem ochotný zaplatit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Chtělo by to nastavit podmínku pro dopravu zdarma.... Doprava zdarma, jestliže nejsou vybrány tyto produkty:.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Už jsem na to přišel, jak to obejít Strašně moc jednoduchý. Pro každej výrobek si nastavíš váhu tak jaká je cena.Produkty:Produkt - 500kč - 0,5kgProdukt - 2500kč - 2,5kgProdukt special 1000kč - 150kgDopravci - váhové rozsahy:Dopravce - Pokud mimo rozsah - Zakázat dopravceVáha: 0-2.499kg - 50kčVáha: 2.500-149.999 - 0KčVáha: 150-1000kg - 100kčDopravu zdarma nenastavovat, takže necháme 0, to samé u váhy 0. Fakturace podle celkové hmotnosti. Teď doufám, že pokaždý když bude speciální zboží v košíku, tak nebude doprava zdarma."Netestoval jsem to, ale mělo by to fungovat tak jak potřebuješ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeteCZ Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Mám ten samý problém. Potřeboval bych nastavit každému produktu specifickou cenu dopravy.Obejít se to dá způsobem, který jste zde zmiňovali. Nepřijde mi to ale příliš efektivní. Zvláště při vysvětlování majiteli eshopu, že si musí udělat seznam váhových rozmezí a následně každému produktu nastavovat danou váhu. Nainstaloval jsem nový PrestaShop 1.4 (RC5) a tajně doufal, že tento problém bude řešit, ale nestalo se tak.Proto pátrám po nějakém modulu, který by řešil tento problém? Neví někdo o nějakém jiném řešení/modulu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts