kkrupa93 Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Witajcie, mam do czynienia z silnikiem Presty po raz 1 i chciałbym się dowiedzieć jaki wybrac najlepszy moduł płatności online i jak wyglądają one cenowo. Z góry dzięki wielkie za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 To jest ciężkie pytanie i w zasadzie każdy może polecić coś innego, ja preferuje transferuj, mają dobry darmowy moduł i 4 darmowe wypłaty w miesiącu, obsługują paypala więc klient może płacić kartą. Dotpay ma kiepski moduł, więc pozostaje tylko płatny, przelewy24 maja ograniczenie co do kwoty wypłaty (musi być powyżej jakiejś tam kwoty), PayU chyba ostatnio wypuścił poprawioną wersję swojego modułu (była seria wad w wcześniejszych wersjach modułu). Generalnie na forum co jakiś czas przewija sie taki wątek, jak poszperasz to znajdziesz więcej ciekawych wypowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkrupa93 Posted October 29, 2014 Author Share Posted October 29, 2014 O dzięki wielkie A jak wygląda sprawa z np. kurierem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Ale co ma kurier do płatności? Nowy temat nowy wątek Link to comment Share on other sites More sharing options...
NutHeme Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Ja mam przelewy24.pl fakt jest minimum ale to tylko 3,50 Odnośnie kuriera mam w globkurier jest darmowy moduł do presty Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkrupa93 Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 Tzn globkurier jest darmowy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NutHeme Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Nie jest darmowy. Płacisz za to ile faktycznie przesyłek zrobisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matsu Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Tzn globkurier jest darmowy ? Moduł jest darmowy, ale on pozwala na organizację wysyłek - za wysyłki płacisz normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giraffex Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 przelewy24.pl to dobry system, do tego jeszcze masz go na dzień dobry już w preście. Generalnie do każdego providera znajdziesz odpowiedni moduł, więc to nie jest ograniczenie. Z popularnych w Polsce poleciłbym właśnie przelewy24, Payu i ewentualnie transferuj. Zdecydowanie odradziłbym Dotpay z powodu co raz gorszej opini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts