vasileios fasolis Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Καλησπέρα σε όλους! γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο δωρεάν module το οποίο θα δίνει την δυνατοτητα στον πελάτη όταν κάνει μία παραγγελία από κάποιο ποσό και πάνω να επιλέγει ένα δώρο? τα διαθέσιμα δώρα θα τα επιλέγω εγώ κάθε φορά σας ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Με κατάλληλα παραμετροποιημένο voucher, μπορείς να ορίσεις ένα free gift. Αλλά είναι συγκεκριμένο gift για κάθε voucher. Εσύ θες να ορίζεις x πιθανά gifts, από τα οποία ο πελάτης θα επιλέγει μόνο ένα, αν κατάλαβα καλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasileios fasolis Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ο πελάτης τι μάρκα προτιμάει,,,και θα ήθελα να του δώσω την δυνατότητα να διαλέξει ο ίδιος το κατάστημα μου ειναι καπνικο...και οι μάρκες από χαρτάκια και φιλτράκια ας πούμε πολλές....οπότε θα ήταν καλύτερα να επιλέγει ο πελάτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick_K Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Έχω παρόμοιο πρόβλημα και εγώ. Έπαιξα αρκετά με τα voucher αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω τρόπο να αφήνω τον πελάτη να διαλέγει δώρο, εμφανίζεται μόνο ότι βάλω εγώ για δώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts