versix Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 (edited) Buna, Am inceput in urma cu ceva timp sa lucrez la un site in PrestaShop 1,5,4,1 si pana in momentul de fata nu am intaminat mari probleme. Acum am ajuns la stadiul in care am in mare parte produsele adaugate pe site si incerc sa bag filtre, dar fara nici un rezultat. Am pus pe foaie toate Atributele si valorile de care asi avea nevoie, le-am adaugat pe site atat la Atribute si valori cat si la Caracteristici dar acestea nu apar nicidecum sub forma unor filtre. Daca le introduc la Caracteristici, acestea apar la fiecare produs adaugat intr-un camp care se gaseste intre Informatii si Comentarii.(Print1) Daca le introduc la Atribute si valori, acestea nu apar deloc, nici dupa ce intru la modulul respectiv si selectez atributele de care asi avea nevoie. Pot mentiona ca nu am reusit sa adaug nici filtrul de pret sau cel de producator. Am incercat sa ma ghidez dupa topic-ul http://www.prestashop.com/forums/topic/308056-modul-pentru-filtrare-dupa-atribute/#header insa fara nici un rezultat. Astept sugestii, Va multumesc www.supremebikes.ro Edited October 28, 2014 by versix (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 ai generat atributele?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
versix Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 Am adaugat atribute si valori pentru toate tipurile de produse, apoi am adaugat la cateva dintr-o categorie, insa acestea nu apar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 dami acces la BO sa vad cum ai facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
versix Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 V-am trimis un mesaj privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 V-am trimis un mesaj privat. am vazut si am raspuns, vezi sa faci combinatii si pe atribute si sa le faci pe categorii, faci mai multe filtre, pentru fiecare categorie imparte Link to comment Share on other sites More sharing options...
versix Posted October 31, 2014 Author Share Posted October 31, 2014 Am observat ca daca introduc atribute si caracteristici se adauga un camp cu numele Caracteristici intre Informatii si Comentarii. Exista si alte module de filtrare gratuite ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts