JaCube Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Witam, do tej pory poradziłem sobie z edycją modułów płatności bankwire oraz cashondelivery plus i zatrzymałem się na tytułowym zagadnieniu. Chciałbym, aby w momencie validation/payment_execution czyli wtedy kiedy klikamy na "Potwierdzam zamówienie" lub "Inne metody płatności" oprócz oczywistych informacji wyświetliła się na dole lista wybranych produktów tak jak w module add in store (płatność w sklepie). Jak pobrać nazwę produktu, jego kod, wybraną ilość oraz cenę? Interesuje mnie też pobranie wartości kosztów dostawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Chodzi o tą nową ustwę która w chodzi w życie 25 grudnia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaCube Posted October 29, 2014 Author Share Posted October 29, 2014 Nie słyszałem jeszcze o ustawie z tym związanej, możesz rozwinąć temat? I proszę o odpowiedź, gdzie są przechowywane informacji w opisanym powyżej momencie o wybranych produktach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Kaczor Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Cześć, w obiekcje Context jest obiekt Cart, produkty możesz wyciągnąć funkcją: $this->context->cart->getProducts(); (chyba że na tym etapie koszyk już jest pusty, nie jestem pewien, ale raczej dopiero w następnym kroku jest pusty, po kliknięciu "Potwierdzam zamówienie") Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Nie słyszałem jeszcze o ustawie z tym związanej, możesz rozwinąć temat? I proszę o odpowiedź, gdzie są przechowywane informacji w opisanym powyżej momencie o wybranych produktach. http://www.prestashop.com/forums/topic/340415-zam%C3%B3wienie-z-obowi%C4%85zkiem-zap%C5%82aty-nowe-przepisy/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts