hoarfrost Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Sziasztok, azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a termékeknél nem jelenik meg a kép a feltöltés után. Van valami ötletetek? 1.6.0.9 verziót használok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Próbáld először ezt meg: jobb klikk a nem létező képre, szinte minden böngészőnek van valami hasonlója: "Kép URL-jének másolása" vagy "Kép megnyitása új lapon", és megnézni, hova mutat, és ellenőrizni, ott van-e kép abban a könyvtárban a szerveren vagy nincs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoarfrost Posted October 26, 2014 Author Share Posted October 26, 2014 Közbe olvasgattam és csak akkor jelenik meg a kép ha kikapcsolom a "barátságos url" opciót. Ez miért lehet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Sok oka lehet. Egyébként pont ezt akartam javasolni. A szerveren be van kapcsolva a mod_rewrite? Be is van állítva? Ez egy egyszerű szolgáltatói szerver? Lesd majd meg, hogy a gyökérkönyvtárban lévő .htaccess fájlon megfelelő írási jogosultság van-e (vagy hogy maga a fájl megvan-e). Ha igen, akkor kapcsold be a barátságos url-t és próba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoarfrost Posted October 29, 2014 Author Share Posted October 29, 2014 A szolgáltató ez: http://elin.hu/ .htaccess megvan, a jogosultságai is jók, a mod_rewrite is be van kapcsolva Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Weboldalt tudnál dobni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoarfrost Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 Igen, de nincs még kész http://ncomputer.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Most kapcsold be a seo url-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoarfrost Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 Bekapcsoltam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Látom, érdekes. Ideiglenes admin belépést tudsz adni? Csak a seo beállításokhoz kell hozzáférés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoarfrost Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 Küldtem Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Én nem találtam rossz admin beállítást. Mindenképp a szolgáltatóra gyanakszom valahogy. Szerintem valamelyik beállításuk nem jó a szerveren. Rá tudsz kérdezni náluk? Érdemes volna a shopot klónozni és feltenni egy másik szolgáltató tárhelyére (vagy akár localhostra), úgy egyértelműen kiderül. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoarfrost Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 Rákérdeztem, náluk volt a probléma, beállították, mostmár minden jó Köszönöm a segítséget Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoppos Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Sziasztok, sajnos a következő boltba eltüntek a képek, vagyis fizikailag megvannak de nem jelennek meg, elég sok mindent kipróbáltam de sajnos nem jöttem rá a megoldásra egyet viszont észrevettem, hogy a kép jobb gomb.... a kép linkje így néz ki: http://bioline24.hu/25-home_default-xAcb7Rb0z9/darjeeling-tgfop-1-fekete-tea.jpg De ha a pirossal jelölt rész kiveszem belőle akkor megjelenik a kép, mi lehet a piros rész ? Valami ötlet ? Peti Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 SEO URL-t kikapcsoltad-bekapcsoltad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoppos Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Igen már kapcsolgattam, de semmi változás Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoppos Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 megoldódott a képek/KICSINYITETT KÉPEK FRISSÍTÉSE, újra futtattam és minden, helyreált, csak azt nem értem, hogy tegnap miért nem történt meg... de szerencsére megoldódott Köszi mindenkinek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts