maxiucb Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Witam, Mam na imię Michał, jestem nowym użytkownikiem forum. Żona zakupiła istniejący sklep internetowy i od początku zaczynają się schody Nie znamy sie wcale na skrypcie sklepu, mamy z nim do czynienia pierwszy raz. Na poczatek chcemy zmienic stopke, regulamin, kontakt itp. Przeszukalem forum i niestety nie znalazłem rozwiazania naszego problemu. Wchodze w narzedzia-CMS i tam powinien byc regulamin i możliwość jego edycji - niestety nie ma (poniżej screen). Jak widac brakuje kilku ID - od 1 do 14 jest tylko 8, tych które sa tutaj do edycji - nie ma ich na stronie, te które sa na stronie - nie mam ich tutaj do edycji Moze sa jakos ukryte? Niestety nie widze nigdzie takiej opcji... Moze w pliku sie da to edytowac? Na stronei jest wgrany szablon graficzny i oprocz stopki sa tez inne linki na gorze strony. Z gory dziekuje za pomoc. Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 id może kilku brakować, to nie jest istotne. czy są jakieś kategorie CMS, to u góry to chyba kategorie tj. informacje + Sklep po kliknięciu w nie powinny wyświetlić się inne strony zaklasyfikowane do tych kategorii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxiucb Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Wielkie dzieki Tyle sie naszukalem, przekopalem moduy a tu wystarczyło tylko kliknąc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts