qarizmatix Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Öncelikle Merhaba Arkadaşlar, Araştırmalarım Sonucu Uygun Bir Sanal POS modülü bulamadım . Eticesoft'un Ücretsiz ve ücretli (demo) modüllerine denedim ama çalışmıyor. Çalışmıyordan kastım , Ödeme Sayfasında gerekli alanları doldurtuktan sonra , Ödemeyi Onayla diyorum, hata mesajı olarak , bankanız ödemeyi onaylamadı diyor. Ama Sanal POS panelinden günlük işlemlere baktığımda ödeme başarılı bir şekilde gerçekleşti diyor. Hatta Bunu bir çok kez denememem rağmen olmadı , Kredi kartı numarasını yanlış giriyorum , ama kart no yanlış yerine , bankanız ödemeyi onaylamadı hatası alıyorum , çok denedim ama 'Bankanız Ödemeyi Onayladı' Hatasından başka bir hata ile karşılaşmadım Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürler ,, Kolay Gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Öncelikle Merhaba Arkadaşlar, Araştırmalarım Sonucu Uygun Bir Sanal POS modülü bulamadım . Eticesoft'un Ücretsiz ve ücretli (demo) modüllerine denedim ama çalışmıyor. Çalışmıyordan kastım , Ödeme Sayfasında gerekli alanları doldurtuktan sonra , Ödemeyi Onayla diyorum, hata mesajı olarak , bankanız ödemeyi onaylamadı diyor. Ama Sanal POS panelinden günlük işlemlere baktığımda ödeme başarılı bir şekilde gerçekleşti diyor. Hatta Bunu bir çok kez denememem rağmen olmadı , Kredi kartı numarasını yanlış giriyorum , ama kart no yanlış yerine , bankanız ödemeyi onaylamadı hatası alıyorum , çok denedim ama 'Bankanız Ödemeyi Onayladı' Hatasından başka bir hata ile karşılaşmadım Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürler ,, Kolay Gelsin Merhabalar Bizden ücretsiz teknik destek istediniz mi bilmiyorum ama isterseniz yardımcı olabiliriz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Firmamızda sanal pos modülü bulabilirsiniz... NOT: reklam, gizli kod, uzak bağlantı lisanslama gibi uygulamalar sanal pos modüllerimiz de bulunmamaktadır... kurulum ve testleri yapılarak teslim edilmektedir... [EDITED] Link to comment Share on other sites More sharing options...
samyha Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Hello, Direct advertising isn't accepted on this forum. I invite you to check the forum rules here. If you want to promote your module, there's a section dedicated to it Have a nice day! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Hi Samhya Thanks for the edit. Could you please lock the topic ? It seems fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samyha Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 As soon as qarizmatix confirm me that it's fixed, I'll lock it Have a good day ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts