ShotgunXC Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Dzień dobry wszystkim, Zauważyłem pewien niuans, który nie daje mi spokoju, a związany jest z tekstem wpisywanym w edytorze modułu homeslider. Z tego, co udało mi się dopatrzeć, w pliku .css pole tekstowe ma określoną szerokość na 50% bloku, natomiast u mnie niektóre bloki są zbliżonej szerokości do tej z akruksza stylów, a niektóre są sporo węższe, mimo że wyrazy zawarte w zdaniach wcale nie są długie i nie ma potrzeby, żeby je już przenosić do kolejnej linijki. Wygląda to pokrótce tak: 1. Slajd Opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis 2. Slajd Opis opis opis opis opis opis opis opis Wersja sklepu to 1.6.0.9 i domyślny motyw. Dziękuję z góry za podpowiedzi. Pozdrawiam Mateusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 a możesz podać link do sklepu? w sprawach tego typu trzeba posprawdzać slajdy by zweryfikować problem i stwierdzić dlaczego tak jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShotgunXC Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Proszę bardzo: http://rower.lublin.pl/sklep/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShotgunXC Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 Przepraszam, że piszę post pod postem, ale nie daje mi to spokoju, a nie znalazłem do tej pory żadnego rozwiązania. Może ktoś jednak będzie miał jakiś pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Teksty były wpisywane czy kopiowane? Generalnie można pominąć ten problem dodając klasie homeslider-description width:50% a w: #homepage-slider .homeslider-description p zmienic width na 100% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShotgunXC Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 Teksty były pisane. Może jest to związane z jakimś wymuszonym zawijaniem wierszy, sam już nie wiem. Przetestuje opisywaną przez Ciebie metodę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts