feronek Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Hej Mam następujący problem: w jednym boksie (na tej samej stronie podkategorii) pole produktu wyświetla mi się z przetłumaczoną wcześniej informacją "w magazynie", a w polu obok nadal widnieje "in stock" i to samo w karcie produktów. W jednym produkcie jest "w magazynie" w innym "in stock" Ktoś wie może jak i gdzie to naprawić, żeby wszędzie było tłumaczenie? Szukałam już wszystkich pól "in stock" w tłumaczeniach i wszędzie jest już "w magazynie", więc o co c'mon? Miał ktoś podobny problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 na stronie edycji produktu, zakładka quantity jest tam pole do tłumacznenia stocków być może chodzi o to Link to comment Share on other sites More sharing options...
feronek Posted November 24, 2014 Author Share Posted November 24, 2014 Problem był gdzie indziej - tłumaczył dla nowo dodanych produktów. Musiałam usunąć stare (na szczęście testowe) i na nowo wrzucić. Ale dzięki :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 no to gites :-) dizęki za informacje przed momentem pojawił się nowy wątek i przez przypadek się tutaj znalazłem ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts