emergency82 Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Bir haftadır beni deli eden bir sorunla karşı karşıyayım Bu sorunla ilgili çok fazla araştırma yaptım fakat çözümünü bulamadım lütfen yardımcı olun. Admin paneline giriş yapabiliyorum ve sitem sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat admin panelinden AYARLAR / SEO & URL deki İNDEX sayfasını düzenleye tıkladığımda beyaz bir sayfa açılıyor dolayısıyla sayfa başlığı ve meta tag lara müdahale edemiyorum aslında sağdece index sayfası değil seo & url deki bütün sayfaları düzenlemek istediğimde beyaz sayfa çıkıyor. Bu sorun ilk başlarda yoktu ve tema çok iyi bir şekilde çalışıyordu taki çeviriler bölümündeki dil kopyalamaya yanlışlıkla tıklayana kadar. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. web site: http://www.rafsistemi.com.tr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 hosting ile alakalı bir durum olabilir...siz yinede hata kodlarını açarak çıkan hata kodlarını paylaşın sorun nedir bakalım /config/defines.inc.php 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emergency82 Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 hosting ile alakalı bir durum olabilir...siz yinede hata kodlarını açarak çıkan hata kodlarını paylaşın sorun nedir bakalım /config/defines.inc.php Öncelikle çok teşekkür ederim Aynen dediğiniz gibi yaptım fakat hiç bir değişiklik olmadı yine beyaz sayfa çıkıyor gerekirse size admin şifremi vereyim bir bakın lütfen. çok zor durumdayım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Gerekli bilgileri özelden gönderebilirseniz inceleye bilirim... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emergency82 Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 Gerekli bilgileri özelden gönderebilirseniz inceleye bilirim... Gönderdim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Sorun giderilmiştir... Yapılan işlemler Kullanılan sunucu Mcrypt kütüphanesi desteklemediği için kapatıldı... override klasörü silinerek tekrar yüklendi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emergency82 Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 Sorun giderilmiştir... Yapılan işlemler Kullanılan sunucu Mcrypt kütüphanesi desteklemediği için kapatıldı... override klasörü silinerek tekrar yüklendi... Çok teşekkür ederim inanın neredeyse sıyıracaktım:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts