aliomergunes Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 arkadaşlar merhaba; anasayfada ürün gösterimlerinde sepete ekle butonu çıkmıyor. başka buton ekliyorum o da görünmüyor. acil yardımcı olur musunuz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 arkadaşlar merhaba; anasayfada ürün gösterimlerinde sepete ekle butonu çıkmıyor. başka buton ekliyorum o da görünmüyor. acil yardımcı olur musunuz? Merhaba Başka buton ekliyorum derken TPL dosyasını mı düzenliyorsunuz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliomergunes Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Merhaba Başka buton ekliyorum derken TPL dosyasını mı düzenliyorsunuz ? sorunu hallettim. css dosyasında anasayfa butonlarına diplay:none; verilmiş. kaldırınca düzeldi. Ancak Mahmut Bey başka bir sorunum var. Yardımcı olursanız sevinirim. Şu anda prestashop 1.5.5 sürümünde çalışıyorum. sepete ekle butonuna tıklandığında ürün resmi kayarak sepete gidiyor. onun yerine sepete ekle butonuna tıklandığında buton yerinde kısa bir loading çıksın ve ürün sepete eklensin istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden ilginize teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 sorunu hallettim. css dosyasında anasayfa butonlarına diplay:none; verilmiş. kaldırınca düzeldi. Ancak Mahmut Bey başka bir sorunum var. Yardımcı olursanız sevinirim. Şu anda prestashop 1.5.5 sürümünde çalışıyorum. sepete ekle butonuna tıklandığında ürün resmi kayarak sepete gidiyor. onun yerine sepete ekle butonuna tıklandığında buton yerinde kısa bir loading çıksın ve ürün sepete eklensin istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden ilginize teşekkürler. O çok uzun bir işlem olacak. Eğer çok gerekliliği yoksa (ki bence yok) hiç yapmasak daha iyi olur. tools.js ile ajax cart.js ve product.js dosyalarını editlemeniz gerekiyor. En az "iyi" düzeyde javascript bilmeniz ve jquery deneyiminiz olması gerekiyor. Bunların hepsi tamam bile olsa 2-3 saat zamanınızın olmasdı gerekiyor ki bütün tarayıcılarda yeni animasyonu test edin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliomergunes Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 O çok uzun bir işlem olacak. Eğer çok gerekliliği yoksa (ki bence yok) hiç yapmasak daha iyi olur. tools.js ile ajax cart.js ve product.js dosyalarını editlemeniz gerekiyor. En az "iyi" düzeyde javascript bilmeniz ve jquery deneyiminiz olması gerekiyor. Bunların hepsi tamam bile olsa 2-3 saat zamanınızın olmasdı gerekiyor ki bütün tarayıcılarda yeni animasyonu test edin. sanırım zor bir işlem. peki en azından şu ürün resminin sepete uçarak gitmesini durduramaz mıyım? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 sorunu hallettim. css dosyasında anasayfa butonlarına diplay:none; verilmiş. kaldırınca düzeldi. Ancak Mahmut Bey başka bir sorunum var. Yardımcı olursanız sevinirim. Şu anda prestashop 1.5.5 sürümünde çalışıyorum. sepete ekle butonuna tıklandığında ürün resmi kayarak sepete gidiyor. onun yerine sepete ekle butonuna tıklandığında buton yerinde kısa bir loading çıksın ve ürün sepete eklensin istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden ilginize teşekkürler. Siz bahsettiğiniz özellikler ile 1.6'dan bahsediyorsunuz, 1.6 fonksiyonlarını 1.5 uygulayamazsınız, en güzeli ve kolay yolu 1.6 geçmenizdir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 sanırım zor bir işlem. peki en azından şu ürün resminin sepete uçarak gitmesini durduramaz mıyım? Durdurabilirsiniz zaten responsive modda (bazı mobil cihazlarda) ve desteklemeyen tarayıcılarda otomatikmen devre dışı kalıyor. Tamamen devre dışı bırakmak için ayarlar sepet bölümünden ajax desteğini kapatın. 1.6 ve 1.5'de yerleri farklı ama ikisinde de var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliomergunes Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Durdurabilirsiniz zaten responsive modda (bazı mobil cihazlarda) ve desteklemeyen tarayıcılarda otomatikmen devre dışı kalıyor. Tamamen devre dışı bırakmak için ayarlar sepet bölümünden ajax desteğini kapatın. 1.6 ve 1.5'de yerleri farklı ama ikisinde de var. söylediğiniz gibi 1.6 kurdum. ajax sepeti kapattım ama şimdi sepete ekleye tıklayınca direk ödeme sayfasına gidiyor. aynı sayfada kalmasını nasıl sağlarım? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 söylediğiniz gibi 1.6 kurdum. ajax sepeti kapattım ama şimdi sepete ekleye tıklayınca direk ödeme sayfasına gidiyor. aynı sayfada kalmasını nasıl sağlarım? Sepete eklendikten sonra aynı sayfada kalırsa müşteri ürünü sepete attığını nasıl anlayacak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliomergunes Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Sepete eklendikten sonra aynı sayfada kalırsa müşteri ürünü sepete attığını nasıl anlayacak ? işte o nedenle bir loading istemiştim. ya da en azından popupı süreli yapamaz mıyız? yani 3 saniye kalsın ve kapansın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 işte o nedenle bir loading istemiştim. ya da en azından popupı süreli yapamaz mıyız? yani 3 saniye kalsın ve kapansın. O zaman 1.6 kullanmanızı tavsiye edeceğim. Bu dedikleriniz doğrudan 1.6 çekirdekte var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliomergunes Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 O zaman 1.6 kullanmanızı tavsiye edeceğim. Bu dedikleriniz doğrudan 1.6 çekirdekte var. şu anda 1.6 kurdum. onu düzenlemeye başladım. nereden süreli yapabilirim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 şu anda 1.6 kurdum. onu düzenlemeye başladım. nereden süreli yapabilirim? Süreli yapmayın müşteri sepete ne gönderdiğini görsün, en mantıklısı budur..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliomergunes Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 Süreli yapmayın müşteri sepete ne gönderdiğini görsün, en mantıklısı budur..... aslında doğru diyorsunuz. ancak bunu bir iş için yapıyorum. ve müşterim bu şekilde istiyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 daha önce bir kaç java kodu görmüştüm yabancı forum sayfalarında , başka bir amaç için kullanmışlardı, herhalde mantığı görüp uygulayabilirsiniz, boş bir zamanda bakayım....buraya yazarım... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliomergunes Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 daha önce bir kaç java kodu görmüştüm yabancı forum sayfalarında , başka bir amaç için kullanmışlardı, herhalde mantığı görüp uygulayabilirsiniz, boş bir zamanda bakayım....buraya yazarım... Çok memnun olurum. Teşekkürler ilginize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts