adrian87 Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Witam. Mam następujący problem. Ustaliłem sobie kombinacje wyświetlania cen dla kurtek, przy wybraniu kombinacji gdzie cena powinna być zwiększona o 250 zł wyświetla mi cenę większą o niecałe 30 zł. Co dziwne kiedy dodajemy produkt do koszyka wszystko wyświetla się poprawnie. Kolejną ciekawostką jest to że mam na wstępie dodany rabat -10% na cały asortyment u wybranej grupy(gości), natomiast kiedy usunę rabat, cena w produktach z kombinacją w ogóle nie jest wyświetlana. Link: http://carinet.pl/375-milwaukee-hj-black.html Czy ktoś może pomóc w problemie ? Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 czary mary ale wyglada, ze koszyk dziala prawidlowo, czyli presta rowniez, a jedyny problem to strona produktu. ja bym sprawdzil czy product.js tego szablonu nie jest zle zrobiony (zdarza sie, ze potrafi byc z wersji o wiele starszej niz instalka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian87 Posted October 24, 2014 Author Share Posted October 24, 2014 Ok. Dzięki za info sprawdzę go. Wydaje mi się jednak że na samym początku wszystko wyświetlało się poprawnie. Problem pojawił się po tym jak przydzieliłem rabat dla grupy danej grupy klientów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts