jeremino Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Witam, opiszę cały problem z aktualizacją z 1.5.4 do 1.6. 1. Moduł One clik w fazie początkowej nie działał otwierała się pusta strona, okazało się że moduł Payu blokuje działania autoaktualizacji- naprawione 2. Nie czytało prawidłowo pliku aktualizacji wgrałem więc do folderu admin/autoupgrate/latest/prestashop/ instalkę- działa naprawione 3. był błąd backup żle go tworzyło wgrałem go ręcznie -naprawione Więc z czym jest problem w momcie kliknięcia aktualizacji wyrzuca mnie spowrotem w momencie takim jak załączone zdjęcie wykonuje w kółko zapis do bazy proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jeremino Posted October 22, 2014 Author Share Posted October 22, 2014 No i udało się ustalić ta jedna tabela stanowiła większość bazy w moim wydaniu wystarczyło wyczyścić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
jeremino
Witam, opiszę cały problem z aktualizacją z 1.5.4 do 1.6.
1. Moduł One clik w fazie początkowej nie działał otwierała się pusta strona, okazało się że moduł Payu blokuje działania autoaktualizacji- naprawione
2. Nie czytało prawidłowo pliku aktualizacji wgrałem więc do folderu admin/autoupgrate/latest/prestashop/ instalkę- działa naprawione
3. był błąd backup żle go tworzyło wgrałem go ręcznie -naprawione
Więc z czym jest problem w momcie kliknięcia aktualizacji wyrzuca mnie spowrotem w momencie takim jak załączone zdjęcie wykonuje w kółko zapis do bazy
proszę o pomoc
1 answer to this question
Recommended Posts