cyc407 Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Witam. Nie mogę sobie poradzić z usunięcie tej podkategori (?), ani w ogóle znaleźć gdziekolwiek w panelu informacji o niej. Moglibyście mi podpowiedzieć gdzie mogę ją usunąć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Wchodzimy w katalog -> klikamy na kategorie: świece dymne (na nazwę) i pojawią się nam podkategorie przypisane dla tej kategorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 cyc407 Posted October 22, 2014 Author Share Posted October 22, 2014 Jak widać w załączniku, jest tam pusto. Jakieś inne propozycje ? Może gdzieś w modułach ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NutHeme Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 (edited) a spróbuj katalog> kategorie i "edycja" kategorii - Świece Dymne ew. możesz po tym to znaleźć : Home > Women > Dresses > Evening Dresses lub tu dopisz swój adres www i zaplecza - /index.php?controller=AdminCategories&id_category=8&viewcategory&token=73bd32ea25007c4c7070d5f085b153fc Edited October 22, 2014 by NutHeme (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 cyc407 Posted October 22, 2014 Author Share Posted October 22, 2014 Robię tak : Wchodzę w admina, wybieram kategorie, wybieram Świece dymne i w URL podmieniam ID kategorii ( w tym przypadku 9ka ), wyświetla mi się to cassual dressing, mam tam opisane wszystko ale gdy chce coś zmienić i daje Zapisz to wywala mi błąd że nie ma tej kategorii. Nie wiem co z tym zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 cyc407 Posted October 22, 2014 Author Share Posted October 22, 2014 (edited) Mam rozwiązanie. Wchodzimy w kategorie, wybieramy obojętnie którą i w URL zmieniamy ID kategorii na 1-10 ( od 1 do 10 ), zaznaczamy Główna ( jakbyśmy ją chcieli dodać do Kategorii Główna ) i wtedy zaznaczamy Wyświetlanie - NIE. Dajemy zapisz. Wchodzimy w kategorie i wtedy już się tam wyświetla i można ją usunąć. Dzięki NutHeme za pokierowanie Pozdrawiam. Edited October 22, 2014 by cyc407 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NutHeme Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Fajnie że pomogłem zazwyczaj to mi pomagają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
cyc407
Witam.
Nie mogę sobie poradzić z usunięcie tej podkategori (?), ani w ogóle znaleźć gdziekolwiek w panelu informacji o niej.
Moglibyście mi podpowiedzieć gdzie mogę ją usunąć ?
6 answers to this question
Recommended Posts