Pervaneves Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Merhaba, 1.6.0.6 sürüm kullanıyorum. Ürün sayfasında, sağ kısımda sadece fiyat görünüyor. Burada en azından fiyatın yanında ya da altında "+K.D.V." yazdırmak istiyorum. Fiyatın altında K.D.V.'li fiyatın yazması da gayet iyi olabilir. Tema üzerinden ayarlamak için ilgili tpl dosyalarında modfikasyonlar denedim ama başarılı olamadım. Backoffice üzerinde de bunu değiştirecek bi' ayar bulamadım. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 admin panelinden > yerleştirme > İller e gir oradan türkiyeyi düzenle istediğin bilgi oradadır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Ayrıca aşağıdaki alanları kaldırmanız gerekir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pervaneves Posted October 22, 2014 Author Share Posted October 22, 2014 @bera_ramazan Yerelleştirmez > Ülkeler altında Türkiye ayarları ve ürün fiyat alanı için sc'ler ekte. @Şahin Yıldız themes > default-bootstrap altındaki product.tpl içinde gösterdiğiniz alanı da sildim. Ancak ürün sayfasında sadece fiyat görünüyor. K.D.V. dahil ya da hariç olduğunda dair herhangi bir ibare yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Şablon dosyanızda gösterdiğim kutu içerisindeki kodu sileceksiniz..yani " <!-- " ve "--> " sileceksiniz... ayrıca aşağıda gösterdiğim alandan çerezleri boşaltın....veya işleminiz bitene kadar kapatın.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pervaneves Posted October 23, 2014 Author Share Posted October 23, 2014 İlginiz için teşekkür ederim Şahin Bey. Önbellek pasifti zaten, daha önce kapatmıştım. Kodda da yanlış yeri silmişim. Düzelttim, sağolun. Şimdi, çok uzattın demezseniz bi' problem daha oldu: ürün fiyat sayfasında vergisiz seçtiğimde, ürün fiyatının yanına yine "KDV dahil" ibaresi koyuyor. product.tpl'de ilgili kısımda {if $priceDisplay == 1}{l s='tax excl.'}{else}{l s='tax incl.'}{/if} kısmının bunu ayarlaması gerekiyor sanırım ama hata çözülmedi. Nasıl çözebilirim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Anlayamadığım durum hem vergi dahil hariç kelimelerini ekleyip hemde ürünü vergisiz neden ekliyorsunuz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pervaneves Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Şu an sitede bulunan ürünlerin vergisiz olmasının sebebi bu vergi ayarını becerememiş olmam. Eğer k.d.v. dahil/belirtebilirsem hepsinde vergi de olacak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctaylan Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 (edited) Merhaba katalogta tüm ürünlerin KDV dahil olarak gösteriliyor. Sorun yok. Ama benim istediğim alışveriş sepeti özetinde ve ödeme basamağında Toplam KDV hariç : KDV Toplam şeklinde göstermek istiyorum. Hangi dosyayı değiştirmem düzenlemem gerekiyor ? Ayrıca mümkünse kargo ücreti de KDV siz olarak gösterip Vergi kısmında ürün vergisi + kargo vergisi şeklinde göstermek istiyorum. Edited February 11, 2015 by ctaylan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Merhaba katalogta tüm ürünlerin KDV dahil olarak gösteriliyor. Sorun yok. Ama benim istediğim alışveriş sepeti özetinde ve ödeme basamağında Toplam KDV hariç : KDV Toplam şeklinde göstermek istiyorum. Hangi dosyayı değiştirmem düzenlemem gerekiyor ? Ayrıca mümkünse kargo ücreti de KDV siz olarak gösterip Vergi kısmında ürün vergisi + kargo vergisi şeklinde göstermek istiyorum. Bunu yapabilmeniz için sitenizde ürün fiyatını kdv hariç göstermeniz gerekir.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctaylan Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Şahin Bey merhaba Katologta KDV dahil gösterip alışveriş listesinde Kdv'siz ara toplam gösterilebiliyor. Daha önce 1.6.0.6 versiyonda gösteriyordu mesala. Eklediğim resimde görebilirsiniz. Tüm ayarları kontrol ettim ama maalesef bulamadım. Sanırım dosyaların birinde değişiklik yapmak gerek. Ama hangisi ve neresini ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander_the_great Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 karışık bir durum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts