shaft Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Zdravím, nevím, zda to již někdo zde řešil. Nicměné pořeboval by jsem vyřešit následující věc.: Mám nastaveno na eshopu, aby se mi částka zaokrouhlovala a byla zobrazena bez desetinných míst. Ovšem na faktuře je to rovněž zaokrouhleno na celý koruny. Má otázka zní: Jak nastavit ceny na faktuře tak, aby nebyly zaokrouhleny na celé koruny, ale byly rozepsány s 2 desetinami s tím, že obchod bude zobrazovat zaokrouhlené ceny bez desetin?? Myslím, že by to pomohlo více lidem. Děkuji předem, S pozdravem S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Též jsem to řešil, a vyřešil tak, že jsem nechal desetinná čísla zapnutá a ve frontendu všude kde se zobrazujou ceny jsem pozměnil výpis cen jen na celá čísla, viz: toto: convertPrice na toto: convertPrice|regex_replace:'/[.,][0-9]+/':'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaft Posted October 21, 2014 Author Share Posted October 21, 2014 Též jsem to řešil, a vyřešil tak, že jsem nechal desetinná čísla zapnutá a ve frontendu všude kde se zobrazujou ceny jsem pozměnil výpis cen jen na celá čísla, viz: toto: convertPrice na toto: convertPrice|regex_replace:'/[.,][0-9]+/':'' Super tip, díky, funguje! ;-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaft Posted October 22, 2014 Author Share Posted October 22, 2014 (edited) Též jsem to řešil, a vyřešil tak, že jsem nechal desetinná čísla zapnutá a ve frontendu všude kde se zobrazujou ceny jsem pozměnil výpis cen jen na celá čísla, viz: toto: convertPrice na toto: convertPrice|regex_replace:'/[.,][0-9]+/':'' Můžu tě prosímtě ještě poprosit, jestli nevíš, v jakých souborech se dají takto upravit ceny v "košíku" a pokladně první krok souhrn objednávky. Zkoušel jsem upravovat v themes/moje_tema/modules/blockcart/ soubor .tpl kde bylo convertPrice a není zatím žádný vliv.... Jinak na stránce produktu toto funguje skvěle. Děkuji :-) Edited October 22, 2014 by shaft (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Určitě všechny .tpl najdeš v šabloně a modulech, ale takhle konkrétní bejt nejde. Pokud ti nepomohla úprava v modulech v šabloně, zkus moduly v rootu, jestli tam není nějaký .tpl navíc, než co je pro override v šabloně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts