grigu Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 incepator, mi-am prin urechile in 3 chestii: 1. mi-a disparut categoria de produse cu discount din main page si chiar nu mai reusesc sa-i dau de cap. la cum sunt setarile acum teoretic ar trebui sa apara, numai ca nu vrea ! o face in schimb in restul paginilor, nu si in index. 2.cum schimbi titlul ales la instalare ? de ex nume titlu site ana are mere | si portocale , vreau sa dispara portocale din schema... si 3.wattermark. e pusa, teoretic ar trebui sa para, la un mom dat a aparut pe imaginile noi, ( nu si pe cele vechi desi am dat regenerare ) acum nu mai apare neam ! adresa siteului este: http://incaltaminte.16mb.com/ multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 (edited) vad ca apar reducerile in popular pentru watermark mai goleste si cacheul din BO>parametri avansati>performante Edited October 20, 2014 by costi43 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts