pardus3420 Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 (edited) merhaba bir modül yükledim ve şimdi modül sayfasını açmak istediğimde bu hata çıkıyor. ben oğlum modülü nasıl kaldıracağım yüklediğim şimdi? Ölümcül hata: Redeclare class Sql içinde /home/nvrnykco/public_html/modules/sanalposplus/lib/class/Sql.php on line 1Fatal error [PrestaShop]:Sql Modül Cannot redeclare class Sql Edited October 20, 2014 by pardus3420 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Modül yazılımcısı MahmutGulerce bey ile görüşün bir çözüm üretecektir Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 merhaba bir modül yükledim ve şimdi modül sayfasını açmak istediğimde bu hata çıkıyor. ben oğlum modülü nasıl kaldıracağım yüklediğim şimdi? Ölümcül hata: Redeclare class Sql içinde /home/nvrnykco/public_html/modules/sanalposplus/lib/class/Sql.php on line 1 Fatal error [PrestaShop]:Sql Modül Cannot redeclare class Sql Merhabalar Bizim eski modülü ve yenisini birlikte kurmuş olmalısınız. Bize ulaşırsanız arkadaşlarım hemen çözecektir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardus3420 Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 Mahmut Bey merhaba ben yeni versiyonu kaldırdım ve eski versiyonla devam ediyordum, eski versiyonu kaldırıp yeni versiyonu tekrar kurdum aynı hatayla karşılaştım bilginize. eski versiyonu tekrar kuruyorum şimdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts