Czarekplpl Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Witam. Zainstalowałem moduł paypala na Presta 1.6.0.8 Przy logowaniu z paypala ( Log in with Paypal) Wyrzyca mi takie błędy: Warning: Function isLogged() is deprecated in /var/www/1cdeli.com.cn/public_html/modules/paypal/paypal_login/paypal_login.php on line 77 in /var/www/1cdeli.com.cn/public_html/classes/Tools.php on line 2280 Notice: Undefined property: stdClass::$access_token in /var/www/1cdeli.com.cn/public_html/modules/paypal/paypal_login/paypal_login.php on line 105 Czy ktoś się z tym spotkał albo wie jak to naprawić?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 (edited) Wyłącz tryb debugowania w PrestaShop, zmień wartość _PS_MODE_DEV_ na false w pliku config/defines.inc.php To są tylko ostrzeżenia, nic poważnego ale wyświetlają się ponieważ sklep jest w "trybie ostrzegania". Edited October 19, 2014 by Krystian Podemski (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarekplpl Posted October 19, 2014 Author Share Posted October 19, 2014 To nie pomaga. Przy nacisnięciu przycisku Log in with PayPal pojawia sie małe okno w którym należy się zalogować do PayPala a u mnie pojawia się w tym oknie błąd i okno znika. Jak wyłącze raportownie błędów okno tez się pojawia i znika. Więc nie można się zalogować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 To na pewno jest ostatnia dostępna wersja PayPal? To oficjalny partner i nie chce mi się wierzyć, że są takie notice errory - chociaż to możliwe. Z błędów wynika także, że jest problem z pobraniem access_token, na pewno wszystkie dane masz uzupełnione poprawnie? Spróbuj przeinstalować moduł, skonfigurować go ponownie, upewnij się, że jest to najnowsza wersja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarekplpl Posted October 19, 2014 Author Share Posted October 19, 2014 To jest wersja z oficjalnej stron prestashop.com Jestem już po rozmowach z supportem PayPala. Powiedzieli, że to jest problem w Prestashop i umyli ręceta Moduł przeinstalowywalem 2 razy. Normalne platności działają, express checkout też działa. Nie działa tylko Log in wiht PayPal A access_token to jest pobierany ze strony PayPala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts