Bogdans Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 In fisierul pentru importul de produse .csv produsele care contin la descriere elemente de sintaxa html ca de exemplu nu sint importate.Stie cineva ce trebuie sa fac pentru ca sa le pot importa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 o solutie rapida la care m-am gandit ar fi functia php strip_tagsfaci un script care preia fisierul csv si-l curata de tagurile html. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdans Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 Dar problema este ca eu vreau sa importe cu acele elemente,deoarece imi asaza frumos in pagina descrierea produsului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Nu am incercat sa import cu taguri html, iti da eroare sau pur si simplu sare peste ele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdans Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 Salutam incercat acum sa import la descriere asta: General /uploads/images/index/spacer.gif Lansat 2009, Decembrie 3G Retea HSDPA 900 / 2100 2G Retea GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Dimensiune /uploads/images/index/spacer.gif Greutate 115 g Dimensiuni 111 × 51.7 × 15.5 mm, 83 cc Afisaj /uploads/images/index/spacer.gif RecuNuastere scris Accelerometru pentru auto-rotatie Proximity sensor pentru auto turn-off Dimensiune 360 × 640 pixeli, 3.2 inch Tip TFT resistive touchscreen, 16M culori Sunet /uploads/images/index/spacer.gif 3.5 mm slot audio Difuzoare Da Tipuri de sonerii de apel Vibratii; Posibilitatea de a descarca polifonic, MP3 sonerii Memorie /uploads/images/index/spacer.gif Card slot microSD, Pana la 16GB Internal 70 MB storage Registru apeluri Detaliat, max 30 zile Agenda Nelimitat intrari&campuri;, Photocall Data /uploads/images/index/spacer.gif USB Da, v2.0 microUSB Port infrarosu Nu Bluetooth Da, v2.0 cu A2DP WLAN Nu 3G HSDPA, 3.6 Mbps EDGE Clasa 32 GPRS Clasa 32 Camera /uploads/images/index/spacer.gif Secundara Nu Video Da, VGA@30fps Principala 2 MP, 1600×1200 pixeli Facilitati /uploads/images/index/spacer.gif T9 Comenzi vocale/dial Flash Lite 3.0 Editor foto Document viewer (Word, Excel, PowerPoint) MP3/WMA/WAV/RA/AAC/M4A music player WMV/RV/MP4/3GP video player Java Da, MIDP 2.1 GPS Da, cu A-GPS support; Harti Nokia 2.0 Touch Culori Black, White Jocuri Guitar Rock Tour 2 + Java descarcabile Radio Radio FM stereo cu RDS Browser WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS feeds Mesagerie SMS, MMS, Email, IM CPU ARM 11 434 MHz OS Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Baterie /uploads/images/index/spacer.gif Tip : Baterie standard, Li-Ion 1320 mAh(BL-5J) In asteptare : Pana la 458 h (2G) / Pana la 438 h (3G) In vorbire : Pana la 7 h (2G) / Pana la 4 h 18 min (3G) si vad ca acum merge,o fi avut presta un bug nu stiu....voi incerca sa import si pe versiunea 1.1 care o folosesc,(as schimbao dar nu mai merge tema pe 1.2.5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts