artur szerepka Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Witam Ma może ktoś taki moduł , jak w opisie , czasami na stronie jest potrzeba umieścić ważną informację w postaci ruchomego tekstu i właśnie czegoś takiego szukam , może ktoś pomoże , może ktoś ma . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 powrót do przyszłości 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matsu Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Ja zainstalowałem ten moduł: http://mypresta.eu/modules/front-office-features/hot-info-bottom-sidebar.html Co prawda tekst się nie rusza, natomiast sam pasek pozostaje cały czas na dole ekranu. Wydaje mi się, że będzie odpowiednim modułem dla Ciebie, a na dodatek nie jestem pewien, ale po odblokowaniu edytora powinno się chyba dać w jakiś sposób umieścić "jeżdżący" tekst, ale to tylko moje przypuszczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts