juszyn Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Witam serdecznie konfiguruje zakres w Wysyłka-> Przewoźnicy i na liście zakresu nie widzę Polski bo chciałbym dla ojczyzny ustawic jedną cene a np dla Europy inną ale nie mogę bo na liście brakuje Polski: zł Africa zł zł Asia zł zł Central America/Antilla zł zł Europe zł zł Europe (non-EU) zł zł North America zł zł Oceania zł zł South America zł zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 To są strefy Polska należy do strefy Europa, więc najlepiej utwórz nową strefę np. "StrefaPolska" i w Lokalizacja > kraje w edycji kraju Polska przypisz jej strefę "StrefaPolska". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 juszyn Posted October 15, 2014 Author Share Posted October 15, 2014 Dziękuje bardzo oto mi chodziło ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
juszyn
Witam serdecznie
konfiguruje zakres w Wysyłka-> Przewoźnicy i na liście zakresu nie widzę Polski bo chciałbym dla ojczyzny ustawic jedną cene a np dla Europy inną ale nie mogę bo na liście brakuje Polski:
2 answers to this question
Recommended Posts