1qwerty1 Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Witam Czy istnieje taki modół lub opcja już dostępna w prestashopie dzięki której przy wybranych (przezemnie) produktach bedzie można dodać puste pola które wypełni kupujący dla indywidualnych treści zamówienia? np: http://www.krasnal-dzieciaczki.pl/img/obrazy.jpg Do niektórych produktów chciałbym oferować indywidualne nadruki lub hafty. Sklep mam na najnowszej wersji 1.6 pozdrawiam Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Oczywiście, podczas edycji produktu mamy zakładkę "dostosowanie" .. możemy wpisać tam ilość pól jakie mają być wyświetlane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 1qwerty1 Posted October 15, 2014 Author Share Posted October 15, 2014 Super o to mi chodziło, tyle razy omijałem tą zakładkę a rozwiązanie było tak blisko;) Jeszcze tylko ostatnie pytanie: - jak mogę wstawić grafikę i zmodyfikować te pola aby puste miejsca do wpisywania danych były po obu stronach grafiki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Nie da się przedstawić rozwiązania aby uzyskać oczekiwany efekt... , ponieważ należałoby to rozwiązanie dostosować indywidualnie pod dany przypadek .. piksel do piksela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 1qwerty1 Posted October 15, 2014 Author Share Posted October 15, 2014 Ok, wielkie dzięki za informacje i pomoc. W takim razie nie będe na siłe kombinował tylko zostawie tak jak jest. pozdrawiam Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
1qwerty1
Witam
Czy istnieje taki modół lub opcja już dostępna w prestashopie dzięki której przy wybranych (przezemnie) produktach bedzie można dodać puste pola które wypełni kupujący dla indywidualnych treści zamówienia?
np: http://www.krasnal-dzieciaczki.pl/img/obrazy.jpg
Do niektórych produktów chciałbym oferować indywidualne nadruki lub hafty.
Sklep mam na najnowszej wersji 1.6
pozdrawiam
Piotr
4 answers to this question
Recommended Posts