MammothtankPL Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Cześć gdzie są i jak można edytować treści email które wysyła system przy rejestracji. Jak zobaczyłem po próbnej rejestracji info to mi witki opadły. Jak to edytować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Wiadomości można edytować w głównym katalogu sklepu: /mails/pl/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Matsu Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Z mojego doświadczenia powiem, że można też bezpośrednio w Preście, w Lokalizacja -> Tłumaczenia - NIE RÓB TEGO W TEN SPOSÓB, ponieważ gdy ja tak zrobiłem rozwaliło mi cały system maili - nie dostawałem ani potwierdzeń, ani alertów o małym stanie produktów, męczyłem się z tym dwa dni. Więc tylko bezpośrednio na serwerze. Przezorny zawsze ubezpieczony Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MammothtankPL Posted October 15, 2014 Author Share Posted October 15, 2014 A teraz pytanie jak edytować treść? Żeby zmieniła się próbowałem to zrobić poprzez plik txt. ale coś nie bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 a jakie wiadomości są wysyłane do klientów, txt czy html? (ustawienia > mail, jest tam opcje do zaznaczenia w jakim formacie wysyłać dane do klientów) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
MammothtankPL
Cześć gdzie są i jak można edytować treści email które wysyła system przy rejestracji. Jak zobaczyłem po próbnej rejestracji info to mi witki opadły. Jak to edytować.
4 answers to this question
Recommended Posts