Encsike Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy adott egy 1.5.6.2 bolt és ott olyan cuccok vannak, amiből mindenből csak 1 db van. Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet e oldani azt hogy ha valaki bepakol X db cuccot a kosarába, aztán még nem rendel hanem 3 nap múlva megint folytatná (megjegyzi a kosarát, tehát látja eddig mit pakolt be) de nem engedi leadni a rendelést mert van benne olyan cucc ami közben már elkelt. Kérdés: Be lehet e valahogy állítani, hogy ami már nincs azt automatikusan kivegye a kosárból VAGY Ami már nincs azt jelölje valahogy a kosár, hogy azt kell törölni, ahhoz, hogy le tudja adni a rendelést. Köszönöm! Enikő Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 "Ami már nincs azt jelölje valahogy a kosár, hogy azt kell törölni, ahhoz, hogy le tudja adni a rendelést." Nem jelzi a ps, hogy melyik termék az mely már nem elérhető? Én ekképp emlékszem rá. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Like-oltam Attila hozzászólását. Leginkább az "eképp" szó használata következményEKÉPP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encsike Posted October 13, 2014 Author Share Posted October 13, 2014 (edited) Holnap tesztelek készleten nem lévő (beállítás szerint nem rendelhető, ha 0 db van belőle) és törölt termékkel (már nincs is a shopban) is, akkor referálok, mi a helyzet, addig is köszönöm! Most biztos, hogy nem jelzi mivel van a baj, csak kiírja a hibaüzenetet Edited October 13, 2014 by Encsike (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Lehet már dobtad valahol az URL-t, de most nem keresem vissza. Dobd már majd be alkalomadtán kérlek, hogy többet lássunk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encsike Posted October 15, 2014 Author Share Posted October 15, 2014 Sziasztok! Most jutottam odáig, hogy csináljak egy rendes tesztet! 3 termék került a kosárba, majd 1-et töröltem végleg, 1-nek a készletét le vettem 0-ra, 1 maradt változatlan. Majd újra belépve a kosárba a törölt termék már kikerült, nem volt benne, viszont, az aminek a készlete 0, az bent maradt a másikkal együtt, kéri a presta hibaüzenetben, hogy töröljem, de mint átlagos vásárló fogalmam sincs melyiket. Tehát a fő probléma, hogy mivel a készleten nem lévő termékeket nem engedem megrendelni, ezért nem engedi leadni a rendelést, de nem is mondja meg mivel van a baj. http://ruhacuka.hu az oldal Van valakinek ötlete? Nekem már az is elég lenne, ha valahogy érthetően megjelölné a presta mivel van a baja (mi az aminek a készlete 0). Köszönöm! Enikő Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encsike Posted October 22, 2014 Author Share Posted October 22, 2014 Sziasztok! Nincs valakinek ötlete? Az előző hozzászólásomban leírtam részletesen pontosan mit tapasztaltam a teszt során. Nagyon köszi! Enikő Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Meg kellene keresned valahogy, hogy hol fut hibaüzenetre az adott controller. Ez ugye feltételezem meghív egy template-et. A controllerben a template részére át kellene adni a hibát okozó terméket, a template.ben meg ezt az infot kiírni szépen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakro Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 1.6-os verzióban a kosárösszefoglalóban jelzi az elérhetőséget minden terméknél. Egy {$product.quantity_available} nevű változót használ a tpl-ben ehhez. Úgy látom ez a változó elérhető az 1.5-ben is, tehát megvalósítható a dolog. Ha ez nulla, akkor pl. írjon ki egy piros felkiáltójelet {if $product.quantity_available<1}piros !{/if} /shopping-cart-product-line.tpl/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encsike Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 Bocsi, de csak most jutottam hozzá, hogy kipróbáljam mit írtatok! Köszönöm! Sikerült!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts