domorodecmezilidmi Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Dobrý den a ahoj všem. Chtěl bych Vás požádat o radu, kterou jsem nikde nenašel. Potřeboval bych nějak resetovat, čili znovu nastavit defaultně formulář pro objednávky s registrací, tak u objednávky bez registrace. Hlavní důvod: když chci jako zákazník, který se zaregistruje zadat jinou adresu fakturační a změním ji, pak se mi změnít i doručovací adresa na tuto. Když si jako zákazník, který se nechce registrovat, zaškrtnu - Pro fakturaci použijte jinou adresu - tak mi vyskočí chyby v podobě: Počet chyb: 7 id_countryje vyžadováno. příjmeníje vyžadováno. jménoje vyžadováno. adresa1je vyžadováno. městoje vyžadováno. Země nemůže být načtena s address->id_country Neplatná země Nikde se totiž nezobrazí další pole pro další fakturační adresu. Potřebuji to prostě nějak celé přemazat a je to. Díky moc. - v příloze posílám, jak vypadá to, když chci změnit u zákazníka, který se bude registrovat možnost změnit adresu. Mám PS 1.6.0.6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domorodecmezilidmi Posted October 13, 2014 Author Share Posted October 13, 2014 http://nemops.com/new-customer-address-fields-prestashop/#.VDuCEfmSzAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts