ghostrider Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Tak mam na Vas dva dotazy.Prvni spociva v obchodnich podminkach. Pri instalaci jsem smazal CMS obchodni podminky a rovnou jsem i vyhodil v BO odsouhlaseni obchodnich podminek pri objednavce. Ted bych se rad zeptal, co mam udelat abych tohle vse mel v puvodnim stavu. TJ pri objednavce zaskrnout souhlasim s obchodnima podminkama a po kluknuti se zobrazili v okne.Druhy je na vas kterym to uz nejakym zpusobem "slape" co delate s lidmy, kteri si objednavku nevyzvednou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Neuděláš s nima nic...Řekne, že si z něj někdo udělal srandu a jsi v koncích... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 Tak prvni problem jsem vyresil.Kazdopadne, je to na prd. Muze tvrdit, ze si z neho nekdo udelal srandu, ale byt to tak nemusi a pochybuju, ze by semnou vtipalek mailoval pred objednavkou atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Ikdyby to nebyl vtipálek, není jak jej donutit zaplatit náklady..Taky to řeším ale uspokojivý řešení asi neexistuje...Podle zákona po nm můžeš požadovat náklady spojené se zasláním zboží, ale nemáš mu jak dokáza, že to byl skutečně onhttp://rniu.cz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Jediná záruka je platba předem nebo online, jiný řešení není. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitrs1988 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Jo jo boužel neplatiči jsou a budou, pokud si stebou mailoval před objednávkou tak aby to bylo závazné musel by mít certifiát (něco jako ověřený podpis) jinak stím nejde nic dělat, jediná možnost je opravdu platba předem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Já si zase myslím,že už od počátku je nutné své zákazníky - klientelu, prostě "vychovávat"! Neříkám nuceně, ale zase se nepodbízet. Tím se myslí: výhody, slevy, kupony nebo atraktivní zboží pro klientelu která utrácí u Vás často a hodně financí! Prostě je jasné, že e-Shop by neměl fungovat jen na nějaké "přijde, vybere, zaplatí a poštou dodáme", klientela v nově vznikajících obchodech by měla dostávat další výhody, nemusí se na to hned slevou... ono stačí někdy málo, hodně udělá také přístup a ochota, telefonická podpora, kladný přístup a vše kolem...Pokud někdo u mě nakupuje každé dva měsíce za 15.000,- CZK a výše, odešle se mu to bez poštovného a ještě lze něco přihodit jako dárek. Každý si ovšem musí zvolit vlastní strategii, reklamu in-shop ap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Pokaždý ale nejde platit za zákazníka poštovný, jsou případy(a není jich málo), kdy já mám na zboží míň, než je doprava...To se pak zákazníkům těžko něco přibaluje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Tak to je zase otázka sortimentu, pokud prodáváš psí misky za 12,- Kč, tak se ti nevyplatí ke zboží přihodit ani vizitku, ale Broňa měl na mysli zákazníky s pravidelnými objednávkami převyšující alespoň 10ti tisícovou hodnotu...Ale každej zákazník nemusí dostat dárek, hoď jim 2 věrnostní body za 3kč a máš klid v duši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Já to chápu, jen jsem chtěl poukázat na to, že v některém oboru sou ceny tak z...., že se těžko přidává nějaká přidaná hodnota... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts