juby Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Czy ktoś wie w jaki sposób mogę przestłumaczyć to co jest w zakładkach? Jak przechodzę przez zamówienie to w zakładce jest "zamówienie", cały sklep jest po angielsku i te polskie zakładki wyglądają słabo ;/ W lokalizacja-tłumaczenia tego nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 jak narazie zagadkowe dla mnie jest to czym są "zakładki" możesz to wyjaśnić? dodaj jeszcze informacje o wersji prestashop z której korzystasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 juby Posted October 10, 2014 Author Share Posted October 10, 2014 (edited) OK, sorry za "mało profesjonalne" nazewnictwo, mówiąc zakładka mam na myśli "coś" co wyświetla się na samej górze monitora z informacją na jakiej stronie jesteśmy. Teraz w mojej zakładce jest "Tłumaczenie zakła..." nie wiem jak to inaczej opisać korzystam z presta 1.6.0.9 Edited October 10, 2014 by juby (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 W zakładce Preferencje > SEO, też za pierwszym razem nie załapałem o co Ci chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 juby Posted October 13, 2014 Author Share Posted October 13, 2014 noooooooooooo świetnie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
juby
Czy ktoś wie w jaki sposób mogę przestłumaczyć to co jest w zakładkach?
Jak przechodzę przez zamówienie to w zakładce jest "zamówienie", cały sklep jest po angielsku i te polskie zakładki wyglądają słabo ;/
W lokalizacja-tłumaczenia tego nie ma.
4 answers to this question
Recommended Posts