jano433 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Witam, czy jest możliwość by Presta po zmienieniu ilości zmieniała również na bieżąco cenę zbiorczą (cena jednostkowa razy ilość)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pelzak Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Witam, czy jest możliwość by Presta po zmienieniu ilości zmieniała również na bieżąco cenę zbiorczą (cena jednostkowa razy ilość)? Normalnie tak wyświetla, dodaję kolejny przedmiot do koszyka to sumuje to wszystko. www.camit.pl czy o to Ci chodzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jano433 Posted October 10, 2014 Author Share Posted October 10, 2014 Nie, chodzi mi o to by główna cena wyświetlana nad wyborem ilości aktualizowała się jeszcze przed dodaniem do koszyka, tak żeby klient wiedział za jaką kwotę towar zamawia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pelzak Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Nie, chodzi mi o to by główna cena wyświetlana nad wyborem ilości aktualizowała się jeszcze przed dodaniem do koszyka, tak żeby klient wiedział za jaką kwotę towar zamawia. tak sie chyba nie da ... o ile w ogóle dobrze zrozumiałem, trzepie ten system od tygodni i to o czym Ty mówisz to ciężka sprawa,i trochę bez sensu, bo wchodząc na strone przedmiotu koszyk od razu mi sięjak by zapełnia, cenę zobaczy dopiero po dodaniu do koszyka, przed nie ma możliwości. moze Sobie jedynie przykalkulować, aha mam 400 zł to jak dodam to będzie 450 . niestety ale to musi klient użyć mózgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 (edited) Mowa o tego typu modyfikacji:- od 20: 5,55 zł / szt - od 40: 5,50 zł / szt - od 50: 5,45 zł / szt ?? Edited October 10, 2014 by selljus.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pelzak Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Mowa o tego typu modyfikacji: - od 20: 5,55 zł / szt - od 40: 5,50 zł / szt - od 50: 5,45 zł / szt ?? Tobie chodzi o rabaty, to na stale jest wyswietlane 19 zł ( -2% 18 zł ) , taka obnizka cen, co do tej aktualizacji po najechaniu to musisz pytać kogoś bardziej zaawansowanego w te klocki, ale podejrzewam ze potrzebujesz modułu jakiegoś do tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 (edited) Już rozumiem w czym problem.Jeśli będzie Pan zainteresowany to mogę się podjąć modyfikacji. Edited October 10, 2014 by selljus.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pelzak Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 teraz to i ja załapałem, takiego czegoś nigdy nie robiłem, raczej proste sprawy a to do nich nie nalezy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jano433 Posted October 10, 2014 Author Share Posted October 10, 2014 Znalazłem rozwiązanie tutaj: http://www.prestashop.com/forums/topic/325496-showing-total-price-when-changing-quantity/?p=1658392 , wszystkim dziękuję za pomoc;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
jano433
Witam, czy jest możliwość by Presta po zmienieniu ilości zmieniała również na bieżąco cenę zbiorczą (cena jednostkowa razy ilość)?
8 answers to this question
Recommended Posts