konri Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Witam, używałem modułu płatności dotpay ściągniętego ze strony dotpay.pl, wszystko było ok do czasu aktualizacji Prestashop do wersji 1.6.0.9. Teraz po wybraniu opcji "płacę przez dotpay" wyświetla się komunikat: http://s2.ifotos.pl/img/komunikat_eqswxhn.jpg Dopiero po kliknięciu w przycisk "Przejdź do dotpay.pl" pojawia się strona płatności. Jednak mało kto klika ten przycisk. Większym problemem jest jednak to, że po wykonaniu płatności, nie zostaje ona zatwierdzona w panelu administracyjnym. Ponowna instalacja modułu w najnowszej wersji nie pomogła. Miał ktoś podobny problem? Jakieś pomysły jak go rozwiązać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juszyn Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Witam przyłącze się do pytania gdyż mam identyczny problem... może ktoś pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Hmm ja mam wersję 1.6 i moduł dotpay z ich strony. Owszem jest taki podobny przycisk "przejdź do dotpay" ale płatności działają bez problemów. Może warto zainstalować ponownie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts