was Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Merhaba, Themeforest'ten web sitem için yeni tema almayı düşünüyorum. En çok satın alınanlar sırasıyla; -warehouse -alysum -transformer http://themeforest.net/category/ecommerce/prestashop?utf8=%E2%9C%93&sort_by=sales_count&categories=ecommerce%2Fprestashop Bunlardan birini veya farklı bir tema tavsiye edebilecek biri var mı? Şimdiden teşekkürler Levent Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Merhaba, Themeforest'ten web sitem için yeni tema almayı düşünüyorum. En çok satın alınanlar sırasıyla; -warehouse -alysum -transformer http://themeforest.net/category/ecommerce/prestashop?utf8=%E2%9C%93&sort_by=sales_count&categories=ecommerce%2Fprestashop Bunlardan birini veya farklı bir tema tavsiye edebilecek biri var mı? Şimdiden teşekkürler Levent Takdir edersiniz ki bu hali ile zor bir soru. Sitenizin kategorisi/içeriği nedir acaba? Bunları ve benzeri parametreleri göz önünde bulundurarak tavsiyede bulunmak daha sağlıklı olacaktır. Selamlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
was Posted October 10, 2014 Author Share Posted October 10, 2014 (edited) Takdir edersiniz ki bu hali ile zor bir soru. Sitenizin kategorisi/içeriği nedir acaba? Bunları ve benzeri parametreleri göz önünde bulundurarak tavsiyede bulunmak daha sağlıklı olacaktır. Selamlar. Site online tekstil satışı üzerine Şahin Bey. Anladığım kadarıyla bu şablonlar kişiselleştirilebiliyor. Türkçe dil desteği önemli benim için. Teşekkürler. Edited October 10, 2014 by was (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 -alysum temasını almayın kesinlikle satan arkadaş artık destek vermiyor kolay kolay. ve tema prestashop son sürümü ile düzgün çalışmıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
was Posted October 13, 2014 Author Share Posted October 13, 2014 Uyarı için teşekkürler Safa bey. Warehouse modülünü satın aldım. Şimdilik her şey yolunda görünüyor. Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts