fotoman78 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Witam, jak najwygodniej wykonać coś takiego jak jest tutaj w stopce: http://www.specshop.pl/information.php#12 Czyli jest jedna strona CMS na której są wszelkie informacje, a na dole strony są odnośniki do danej treści na tej stronie. Standardowo w module CMS mogę utworzyć tylko osobne strony CMS, z odnośnikami do każdej z osobna. Dziękuję z góry za podpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 można to zrobić za pomocą anhorów w treści strony dodajemy listę "linków" np. <a href="#platnpsc">Płatność</a> <a href="#wysylka">Wysyłka</a> <a name="platnosc"><h2>Płatnośc</h2> tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność tutaj płatność <a name="wysylka"><h2>Wysylka</h2> tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka tutaj wysylka Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fotoman78 Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 Dziękuję za odpowiedź, powiedzcie mi jeszcze tylko, czy da się to robić z poziomu CMSa (któregoś modułu), czy trzeba w plikach już grzebać i ręcznie umieszczać. Jeśli w pliku to w którym mam zacząć szukać ? Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
fotoman78
Witam,
jak najwygodniej wykonać coś takiego jak jest tutaj w stopce:
http://www.specshop.pl/information.php#12
Czyli jest jedna strona CMS na której są wszelkie informacje, a na dole strony są odnośniki do danej treści na tej stronie. Standardowo w module CMS mogę utworzyć tylko osobne strony CMS, z odnośnikami do każdej z osobna.
Dziękuję z góry za podpowiedź.
2 answers to this question
Recommended Posts