tudorbt Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 E cineva pe aici care a tradus tema default care vine preinstalata in Prestashop 1.6 ? Din ce am cautat pe forum nu am reusit sa gasesc traducerea. Si ... pentru a nu fi inteles gresit - nu ma refer la traducerea Prestashop in romana, care functioneaza ok. Ma refer la traducerea temei "default-bootstrap" . Super multumuri pentru cine poate fi de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 ai la localization>translate acolo poti face actualizare limbi si va merge in romana Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorbt Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 ai la localization>translate acolo poti face actualizare limbi si va merge in romana Am incercat asta. Tema e tradusa doar ~10% . Intrebarea e daca o are cineva traducerea in romana. Traducerea e un fisier care ar trebui sa se gasesasca la adresa /adresamagazin/themes/default-bootstrap/lang/ro.php Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valentin R. Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Tradus 80-90% ro.php Am incercat asta. Tema e tradusa doar ~10% . Intrebarea e daca o are cineva traducerea in romana. Traducerea e un fisier care ar trebui sa se gasesasca la adresa /adresamagazin/themes/default-bootstrap/lang/ro.php Multumesc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorbt Posted October 10, 2014 Author Share Posted October 10, 2014 Tradus 80-90% ro.php Multumesc Valentin. Intre timp am reusit sa gasesc o varianta ok pe: https://crowdin.com/project/prestashop-official/ro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts