JacaJaca87 Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Siema Chopy! Czy wie ktoś jak usunąć tę badziewną funkcję trwale ze sklepu? Po wyłączeniu tegoż modułu, w panelu górnym ( obok konta, rejestracji itp) nadal pozostaje "Moja lista życzeń". Co robić? Jakieś wskazówki ? Awe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 z jakiego szablonu korzystasz (i wersji prestashop) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JacaJaca87 Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 Prestashop 1.6, Szablony Leo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pelzak Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Prestashop 1.6, Szablony Leo Funkcjonalnośc sklepu Blok listy życzeń v1.1.4 - by PrestaShop Dodaje blok zawierający listę życzeń klientów. moduły > Blok listy życzeń > WYŁĄCZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JacaJaca87 Posted October 10, 2014 Author Share Posted October 10, 2014 Po wyłączeniu modułu WISHLIST, nadal pozostaje w panelu głównym na górze strony wybór "Moja lista życzeń" Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pelzak Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Po wyłączeniu modułu WISHLIST, nadal pozostaje w panelu głównym na górze strony wybór "Moja lista życzeń" Moduły>pozycje>blik listy życzeń i zaznacz na wszystkich strona, podstronach a nastepnie unhook ( uwolnij wybrane ) to powinno na 100% je wykasować w ogole ze strony ( czytaj wyłączyć ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JacaJaca87 Posted October 10, 2014 Author Share Posted October 10, 2014 Usunąłem jak poradziłeś i ni chu*a, nadal siedzi w górnym panelu: url: http://www.90grungewear.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 link może być w module block permanent links albo w module block user info w tym przypadku w grę wchodzi jedynie ręczna modyfikacja plików tpl modułu i usunięcie tego linku ręcznie bo ten link właśnie ręcznie został utworzony Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JacaJaca87 Posted October 11, 2014 Author Share Posted October 11, 2014 Ok, już usunięte! Dzięki chłopaczki !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 solidcreator Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 Witam, ja mam odwrotny problem czyli nie wyswietla mi Listy życzeń ugóry obok logowania i nie wiem czemu, moduł mam zainstalowany. http://so-silver.com/en/ co źle robię? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PJ1988 Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Panowie, a w jakim pliku .tpl i od jakiej do jakiej linijki usunąć kod, aby po utworzeniu listy nie został on automatycznie wysyłany na e-mail? Można tą funkcję gdzieś wyłączyć w panelu admina? dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PJ1988 Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 (edited) Aha zapomniałem nadmienić, że prestashop 1.6.1.5 Jest kilka plików tpl: blockwishlist.tpl blockwishlist.tpl-button blockwishlist.tpl-ajax blockwishlist.tpl-extra my-account.tpl Zależy mi na usunięciu komendy, która odpowiada za wysyłanie automatycznego maila, po utworzeniu nowej listy. Czy ten kod jest powiązany z innym? Po usunięciu nie będzie jakiegokolwiek konfliktu? Edited August 2, 2017 by PJ1988 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PJ1988 Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Szanowne grono, bardzo proszę o wskazówkę jakiej komendy szukać i jaki plik z powyższych należy edytować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Raczej powinieneś szukać w plikach php niż tpl jeśli chcesz usunąć możliwość wysyłania emaili, ewentualnie wyrzuć szablony email z modułu wtedy nie będzie miłą co wysyłać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PJ1988 Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 być może ktoś będzie miał podobny problem <link> Dzięki. Jak usunę same pliki maili, to nie będzie jakiś wewnętrznych błędów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Lepiej zakomentować wspomniany kod w php niż usuwać szablony emaili ponieważ funkcja nadal będzie chciała wysłać ale nie będzie mogła wiec pojawią sie błędy w logach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
JacaJaca87
Siema Chopy!
Czy wie ktoś jak usunąć tę badziewną funkcję trwale ze sklepu? Po wyłączeniu tegoż modułu, w panelu górnym ( obok konta, rejestracji itp) nadal pozostaje "Moja lista życzeń". Co robić? Jakieś wskazówki ?
Awe!
15 answers to this question
Recommended Posts