Petrovanszki Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 (edited) Sziasztok! Ha a változtatok valamit az admin oldalon termék leírásán, vagy bármin és a mentés,vagy a mentés és marad gombra kattintok fehér oldalt mutat, bár a változtatást elmenti. Bekapcsoltam a developer módot és nem ír ki semmit. 1.6.0.9 Edited October 17, 2014 by Petrovanszki (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted October 8, 2014 Author Share Posted October 8, 2014 (edited) Azt vettem észre, ha a fehérlapnál lévő címsorból kimásolom a linket, és bemásolom ugyanabban a böngészőben egy újonnan nyitott lap címsorába, vagy másik böngészőbe, akkor működik, bár a kategóriába mutat a link ahová a termék tartozik, és nem a terméklapra ahová vissza kellene térni a mentés és marad magnyomása után. Találtam a szerveren egy erorlog.txt-t amiben van egy ilyen hiba üzenet jó sokszor: [08-Oct-2014 07:37:50 Europe/Budapest] PHP Warning: htmlentities() [<a href='function.htmlentities'>function.htmlentities</a>]: Invalid multibyte sequence in argument in /home4/kristaly/public_html/classes/Tools.php on line 689 Lehet köze a fehér laphoz? Ez van abban a sorban: return htmlentities((string)$string, $type, 'utf-8'); Edited October 8, 2014 by Petrovanszki (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Tipp: utf-8-ban akar dolgozni a rendszer, de valahogy a termékleírásba más került, így nem tudja értelmezni a karaktereket. Újabb tipp: valami copy/paste-tel került be a termékleírásba, ami megőrizte a karakterkódolást, ami vagy windows-1250 vót, vagy valami más (nem lényeges igazából), de nem UTF-nyóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 Nem ez a baja, mert kitöröltem egy terméknél a leírást, és ugyanúgy fehér lap van a mentés után. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 Eszembe jutott még valami, ami az utóbbi időben változott a bolt háza táján. Szerver migráció volt, költöztették a szervert, illetve új szerverre költözött a bolt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 Kipróbáltam a ctrl-u (oldal forrása) billentyű kombinációt a fehér lapnál, és ilyenkor látni lehetne hogy meddig jut el akód a böngészőben, hol akad el a lap felépülése, és teljesen fehér, nincs az ablakban semmi. Az elején akad el a folyamat, nem küldi a szerver az adatokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts