vlknyprk Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Arkadaşlar hayırlı akşamlar; 1.6.0.9 kullanıyorum şöyle bir sıkıntı var ana sayfadaki bazı ürünlerin altında sepete ekle tuşu yok bazılarının var neden kaynaklanıyor olabilir acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Sepete ekle butonu tamen mi yok yoksa aşağıdaki gibi pasif yani tıklanamaz durumda mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlknyprk Posted October 8, 2014 Author Share Posted October 8, 2014 üstad tamamen yok ana sayfada vitrinde 4 ürün var 3 ünde hiç yok birisinde ise var ve aktif bir şekilde çalışıyor o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 o halde ürün ayarları ile bir sıkıntı vardır....ilk olarak gelişmiş stok yönetimini kapatın....ürün stoğunu ve aşağıda gösterdiğim alanları kontrol edin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlknyprk Posted October 8, 2014 Author Share Posted October 8, 2014 üstad oralara baktım sepete ekle çıkan ürünle hepsini kıyasladım ancak düzelme olmuyor. Sepete ekle çıkmayan ürünlerim en az 20 adet sipariş verilebilenler ancak sepete ekle çıkan ürün 1 adette sipariş verilebiliyor. Ancak sıkıntı neden kaynaklanıyor onu anlayamadım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 (edited) Performans ayarlarından çerezleri silin aşağıdaki ayarları uygulayın...birde bu işlemi deneyelim....olmaz ise özelden bilgileri gönderebilirseniz inceleyebilirim Edited October 8, 2014 by Şahin YILDIZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlknyprk Posted October 8, 2014 Author Share Posted October 8, 2014 Üstad pm atılmıştır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts