tsimento Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Καλησπέρα Έχω πρόβλημα στο να δημιουργήσω η να διορθώσω τις υπάρχουσες κατηγορίες Δεν μπορώ ουτε από το interface admiin ουτε από import μέσω CSV . To πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό . Σκεφτομαι να εγκαταστήσω την καινούργια έκδοση αλλά δεν εχω βγάλει άκρη με το database . Περιμένω την βοήθεια σας . Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
htwp Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Καλησπέρα Έχω πρόβλημα στο να δημιουργήσω η να διορθώσω τις υπάρχουσες κατηγορίες Δεν μπορώ ουτε από το interface admiin ουτε από import μέσω CSV . To πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό . Σκεφτομαι να εγκαταστήσω την καινούργια έκδοση αλλά δεν εχω βγάλει άκρη με το database . Περιμένω την βοήθεια σας . Ευχαριστώ Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το http://addons.prestashop.com/en/administration-tools-prestashop-modules/2937-store-manager-for-prestashop.html που έχει 30 μέρες δωρεάν δοκιμαστική περίοδο και να δεις αν μπορείς να κάνεις από εκεί την δουλειά σου ή ακόμα και να το διορθώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsimento Posted January 1, 2015 Author Share Posted January 1, 2015 Το προβλημα το βρηκα ειναι στην SQL για καποιο λογο ειχε εμφανιστει ο μεγαλυτερος integer στις κατηγοριες οποτε και δεν μπορουσα να κανω καμια αλλαγη η προσθηκη οταν αφαιρεθηκαν απο 3 σημεια και μηδενιστηκε αρχισαν να λειτουργουν κανονικα . Η διαδικασια ειναι λιγο τολμηρη εως πολυ και ειχε δοση τυχης . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts