magnety Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Má tady někdo zkušenosti s propojením Money S3 a prestashopu? Pokud ano, prosím info do PM s přibližnou cenou.Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasikgreif Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Zajímalo by mě totéž: existuje modul na propojení Money S3 s Prestashopem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavouk012 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 I já bych měl zájem. Vím že existuje Money shop konektor pro propojení, ale má s tím již někdo zkušenost v prestě ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 ahoj,taktéž to řeším, pokud takový modul neexistuje, mám programátora, který by ho zmáknul, takže když bysme se nějak dohodli na tom, co by to mělo umět, tak se můžeme dohodnout tak, že ho udělá a podle toho kolik mě to bude stát, tak vám dám poloviční cenu, páč počítám že to budu dál prodávat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Onehdá jsem dělal propojení VirtueMartu s MoneyS3 pomocí webových služeb. Obě strany spojení znám dokonale. Pokud by byl zájem, dalo by se to udělat, díky předchozím zkušenostem, rychle a tím i levně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 takže propojení presta a money s3 vidíš tak, že koupim za pět litrů ten modul a ty ho propojíš nebo jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Záleželo by na tom, o co všechno by byl zájem. Základ je export objednávek ze shopu - modul by vytvořil XML soubor, který by se v Money naimportoval. Dalo by se to provádět i automaticky.Další možnost je export produktů z Money nebo rovnou synchronizace a export stavu objednávek zpět do shopu. Na to by musel být v Money jejich extra modul e-shop konektor (stojí 5 tis. Kč).Vše záleží na požadavcích a cenových očekáváních. Dá se dosáhnout stavu, kdy po úvodním nastavení, bude vše fungovat automaticky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 ok, takže na kolik bys to viděl jen ten export objednávek ze shopu...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Udělání na zakázku pro jednoho člověka není moc výhodný, pro nikoho. Dal bych přednost nějaké kolektivní dohodě. Kdyby se sešlo třeba 5 vážných zájemců, tak budou všichni spokojeni - za dobrou cenu bude modul umět všechno potřebné pro snadnou práci.Tedy počítám:sevendays - možná zájem, podle cenypavouk012 - zájemmagnety - vážný zájem (pokročilejší řešení s XML DE Profi modulem v Money) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnety Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 Mám také vážný zájem o pokročilé propojení PS s Money S3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Modul pro automatický přenos objednávek do Money S3 je hotový. Více informací najdete na:http://www.presta-addons.com/lang-cs/modules/18-m4-orders-for-money-s3.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Používá někdo Money S4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts