Czarekplpl Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Witam. Mam Presta 1.6.0.8 Zainstalowałem moduł Delete Order Free ze strony http://mypresta.eu/modules/administration-tools/delete-orders-free.html Moduł działa bardzo ładnie ale za każdym odinstalowaniem i zainstalowaniem dodaje nową zakładkę w Menu>Orders . Print screen w załączniku. Chciałem ręcznie usunąć te zakładki ale nie wiem gdzie jest odpowiedzialny z to kod?? Czy ktoś spotkał się z tym modułem i podobnym problememi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 usunięcie zakładki: 1) administracja > menu 2) klikamy w "orders" (nie edycja, nie rozwijamy listy, po prostu klikamy na tą linię tabeli) 3) usuwamy dowolny element podmenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarekplpl Posted October 6, 2014 Author Share Posted October 6, 2014 Dzięki. Zrobione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 faktycznie, czasami jest tak, że zakładka usuwa się poprawnie po usunięciu modułu, czasami nie muszę to dośc konkretnie zweryfikować. dzięki za zwrócenie uwagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarekplpl Posted October 7, 2014 Author Share Posted October 7, 2014 Ja ich nazbierałem 7. :-) Z tym, że objaw był taki że zakładki pojawiały się po kolejnym zainstalowaniu modłu, po odinstalowaniu znikały ale po całkowity usunięciu modułu (delete) znowu się pojawiały :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts