MihaiAlex Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Urmeaza sa implementez un script de la 2parale in site dar m-am blocat la aceste 3 variabile sa zic asa: În cadrul său vor trebui modificați 3 parametri pentru campania voastra de Sales.+ Înlocuiți ADD_SALE_VALUE cu valoarea totală a vânzării (fără TVA - împărțind valoarea coșului de cumpărături la 1,24; fără taxe de transport, cu discounturi aplicate) (separatorul zecimal trebuie să fie punctul)+ Înlocuiți ADD_TRANSACTION_ID cu un id unic care să identifice tranzacția.+ Înlocuiți ADD_DESCRIPTION cu un mesaj informativ despre tranzactie (eg. nume_produsXcantintate) (Important: trebuie să fie URL Encoded) Din ce am citit trebuie implementate in "Thank you".Dar care este ideea cu aceste 3 ADD. A mai implementat cineva acest gen de script? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted October 8, 2014 Author Share Posted October 8, 2014 Am rezolvat.Daca are nevoie cineva de ajutor la implementare poate scrie aici sau sa imi trimita PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinsxtj Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Salut Mihai , poate ma poti ajuta si pe mine. am integrat codul , dar , in cazul utilizarii un voucher comisionul este calculat din valoarea reala a produsului nu din valoarea dupa discount. Iar celor de la 2 performant nu le place asta. $order = new Order($this->id_order); $cart = new Cart($order->id_cart); $description=""; foreach ($cart->getProducts() AS $k=>$v) { $description.=$v['name']."X".$v['quantity']; } $description=urlencode($description); $this->context->smarty->assign(array( 'total_to_pay'=>$order->getOrdersTotalPaid(), 'total_products'=>$order->total_products, 'description'=>$description )); daca folosesc total_to _pay , imi ia procent din valoarea finala a facturii , deci cu tot cu discount dar si cu tranport , deci nu e bine daca folosesc in template Total_products , imi ia procent din valoarea produsului deci fara transport , dar nu tine cont de reducerea facuta cu voucherul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts