ferganas Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Merhaba arkadaşlar.Sagdaki blogu sola nası alabilirim veya soldaki blogu saga nasıl alabilirim Kısacası blokları nasıl taşıyabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Bunu değiştirmek istediğin modül klasöründeki dosyadan ayarlayabilirsin. Örnek categories.php aç ve hookLeftColumn hookRightColumn ile değiştir.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferganas Posted July 21, 2008 Author Share Posted July 21, 2008 <?php class BlockMyAccount extends Module { public function __construct() { $this->name = 'blockmyaccount'; $this->tab = 'Blocks'; $this->version = 1.2; /* The parent construct is required for translations */ parent::__construct(); $this->page = basename(__FILE__, '.php'); $this->displayName = $this->l('My Account block'); $this->description = $this->l('Displays a block with links relative to user account'); } function install() { if (!parent::install() OR !$this->registerHook('leftColumn')) return false; return true; } function hookLeftColumn($params) { global $smarty; if (!$params['cookie']->isLogged()) return false; $smarty->assign(array( 'voucherAllowed' => intval(Configuration::get('PS_VOUCHERS')), 'returnAllowed' => intval(Configuration::get('PS_ORDER_RETURN')), 'HOOK_CUSTOMER_ACCOUNT' => Module::hookExec('customerAccount') )); return $this->display(__FILE__, $this->name.'.tpl'); } function hookRightColumn($params) { return $this->hookLeftColumn($params); } } ?> Bunu modülün yerini degiştirmek istiyorum ama olmadı sizin dediginiz gibi yaptım fakat modül yer degişitmedi .. Bunda hangilerini degişitrmem gerekiyor saga almak için Bu modülde hem / hookLeftColumn / hemde / hookRightColumn / Var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Merhaba,kusura bakmayın, bu düzenlemenin yönetim panelinden yapıldığını unutmuşum :red: >>>Yönetim >>>Modüller >>>Posisyon gidiyorsunuzAçılan sayfada modül naklet tıklıyorsunuzKaydırmak istediğiniz modülü açılırmenüden seçin ve kaydırmak istediğiniz yeri seçin (örnek rightcolumn)Şimdi aynı modül hem sağ tarafta hem sol tarafta görünecektir.Soldakini kaldırmak için >>>Yönetim >>>Posisyon gidiniz ve açılırmenüden değiştirdiğiniz modülü seçin.Şimdi değiştirmiş olduğunuz modülde sağ ve sol için kayıt bulunmakta, sol için kayıtı silin tamamdır.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferganas Posted July 21, 2008 Author Share Posted July 21, 2008 Rica ederim nedemek yardımlarınızdan dolayı ben teşekkür ederim aslında. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Merhaba,kusura bakmayın, bu düzenlemenin yönetim panelinden yapıldığını unutmuşum :red: >>>Yönetim >>>Modüller >>>Posisyon gidiyorsunuzAçılan sayfada modül naklet tıklıyorsunuzKaydırmak istediğiniz modülü açılırmenüden seçin ve kaydırmak istediğiniz yeri seçin (örnek rightcolumn)Şimdi aynı modül hem sağ tarafta hem sol tarafta görünecektir.Soldakini kaldırmak için >>>Yönetim >>>Posisyon gidiniz ve açılırmenüden değiştirdiğiniz modülü seçin.Şimdi değiştirmiş olduğunuz modülde sağ ve sol için kayıt bulunmakta, sol için kayıtı silin tamamdır.Kolay gelsin... Allah razı oolsun kardeşben yanlış yere üye olmuşum yaadamlardan 2 gündür cevap bekliyorum.cevabım burada hazırmışselametle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts