budynamieru Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Zdravím vás. Mám problém so zobrazovaním obrázkov v CMC a v popise produktu (nie produktové fotky - tie fungujú). Ak zapnem friendly url, tak sa namiesto obrázkov v CMS a v detailoch produktu (v popise) zobrazujú iba otázniky. Ak frienly url vypnem, tak sa obrázky zobrazujú správne. Mal niekto podobný problém? Potrebujem mať zapnuté friendly url čiže riešenie vypnutím friendly url mi veľmi nepomôže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Chybu máš v url obrázkoch. Pokiaľ zapneš priateľské URL v obchode tak sa zmení aj URL obrázkov... Link to comment Share on other sites More sharing options...
budynamieru Posted October 3, 2014 Author Share Posted October 3, 2014 Vedel by si mi prosím poradiť, ako by som mohol zmeniť url obrázkov, resp nastaviť url obrázkov nanovo tak, aby sa zobrazovali riadne aj pri zapnutí friendly url? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Bohužiaľ nijak. Keď máš URL vypnuté, odkaz na obrázok je inší ako keď je zapnuté. Jediná možnosť je to všetko ručne zmeniť Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts